reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Katherine jak tylko przekrocze magiczne 37 tygodni tez juz bede marzyla o rodzeniu:) znaczy sie jak ide na cięcie.
U mnie cukry rano zawyzone, ale tak to jakos sie trzymam.

reklama
Witam,
Wpadłam tylko by życzyć wszystkim Wam szampańskiej zabawy dzisiejszej nocy, by maluszki dobrze spały a jutro dały mamusią odpocząć po szalonej nocy :tak:
My spędzamy Sylwestra w domku bo Mika w niedzielę miała 39 temperatury ale na szczęście dziś już jest dobrze, więc mamy w planie założyć sukienki, potańczyć i iść spać ;-)
SZCZĘŚLIWEGO NOWEGO ROKU!!!

Jak tam Wasze hemoglobiny glikolowane, ja dzisiaj odebralam wynik i jest rowno 6% czyli lekko ponad górną normę 5,9, chyba nie jest źle.

ja śpieszę się pochwalić, że po porodzie pomiary glukozy mam super, jeszcze bym sobie tę glikolowaną hemoglobinę zrobiła, a za parę m-cy obciążenie glukozą, ale wydaje się, że jest dobrze.

trzymam kciuki, by i u Was tak było!

reklama
witajcie:)

Ja jak większość z Was mam stwierdzoną cukrzycę, dopiero od poniedziałku mam dietę.... ale u lekarza byłam dopiero w piątek i to wtedy otrzymałam glukometr i mierzę cukier, i cały czas przekracza normy:-( jedynie na czczo jest ok...

Do góry