reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Twix generalnie ma podobno niski indeks glikemiczny i raz na jakiś czas można. Ja w pierwszej ciąży też sobie na niego pozwalałam i cukry były ok. A podpowiedział mi to mój kolega dietetyk:) mój luby wrócił od teściów i nazwoził ciasta, śliwek, malin. Masakra jakaś, jak tu wytrzymać. Gusiak super że dobry humor i akumulatory naładowane na cały tydzień:sly:

reklama
Gusiak dokładnie miałam to samo, nigdy w życiu nie zapomnę jak margo o princepolo pisała, dla mnie to było coś niepojętego. Teraz może nie aż takie rarytasy na bigmilka za zimno, ale właśnie twixa, czasami garstkę chipsów, belvita(żadko), ciasto domowe jak ktoś podrzuci;-)
Aniołek to Cię mąż urządził. No ale malinki i śliweczki na zdrówko;-)

hej Dziewczyny :-) śliweczki i malinki na zdrowie,ale nie w takich ilościach jak przywiózł, a tylko kuszą:-p ale też mąż zrobił mi inna niespodziankę, przywiózł od szwagierki huśtawkę w takim stylu Wyniki Szukania w Grafice Google dla http://image.ceneo.pl/data/products/10937005/i-fisher-price-hustawka-przytulny-kroliczek-v0099.jpg wygląda fajnie, jestem ciekawa czy się sprawdzi,bo dla Młodego miałam inne bujaczki,a ta huśtawka jest już niby od urodzenia, wiadomo że takiego malucha się nie wkłada no ale sprawił mi tym wielką radość:-):-):-)

hej dziewczyny... z tymi slodyczami to jakas masakra, kazda z nas ma chwile załamania i checi zjedzenia czegos slodkiego... nic na to nie poradzimy... a ze czlowiek to istota posiadająca wolną wolę to sobie pozwala i czasem zje pomimo, ze nie wolno:-D dziewczyny chyba nie musimy miec wyrzutów tylko dlatego , ze nasz organizm sie czegos domaga... (tak sobie to tłumacze)czasami zdarza mi sie zjesc cos slodkiego np ugryzć jakiegos wafelka, zjesc kawalek ciasta oczywiscie nie mega porcje...ale jeszcze chwile i mam nadzieje, ze cukrzyca ustąpi... obawiam sie tylko ,ze po porodzie rzuce sie na slodkie i tylko mi dupeczki będą rosły:shocked2:
aniolek moj maz tez zamowil podobną hustawke hybrydową, uzywaną ale jeszcze na gwarancji... Huśtawka hybrydowa lew 6985 :: Zabawki Bright Starts mam nadzije, ze bedzie przydatna bo do tanich nie nalezy nawet uzywana...

Dzien dobry!
u mnie dzis ciąg dalszy porządkowych szalenstw:tak: Dzis M umówił sie z kolega na przesuwanie szafy. Musimy zrobic w sypialni przemeblowanie by lozeczko Dziecia mozna bylo zainstalowac. A ją znów latam z miarka i sprawdzam czy cały plan wypali.
fajne hustawki, my tez mamy pożyczyć od znajomych, nie wiem jak wygląda no ale darowanemu... Jak to sie mówi.

dzieki, szkoda tylko ze nie wiadomo jaka jest ich funkcjonalnosc... nie mialam nikogo kto by posiadal taka hustawke i nie wiem jak to zadziala w praktyce... bede pierwsza...a jak nie to posluzy jako zwykly lezaczek i potem sprzedamy:-)
dziewczyny dzis nie wytrzymalam i zamiast obiadu zjadlam trzy czekoladowe ciastka i poł Monte... wole nie mierzyc cukru... a jak wasze wyniki?

dzieki, szkoda tylko ze nie wiadomo jaka jest ich funkcjonalnosc... nie mialam nikogo kto by posiadal taka hustawke i nie wiem jak to zadziala w praktyce... bede pierwsza...a jak nie to posluzy jako zwykly lezaczek i potem sprzedamy:-) dziewczyny dzis nie wytrzymalam i zamiast obiadu zjadlam trzy czekoladowe ciastka i poł Monte... wole nie mierzyc cukru... a jak wasze wyniki?
U mnie wyniki bardzo dobre, ale od 3 dni nie skusiłam się na nic niedozwolonego, po tym jak mi ostatnio wywaliło 150, a zjadłam gruszkę i niedługo po tym miseczkę budyniu z połową cukru (dodam, że po samym budyniu mieściłam się w normie nawet z zapasem ok.110). Ale już znowu mi się czegoś chce...ten wasz Twix mi się już śni:) Ciężko bez słodyczy, eh

reklama
Do góry