reklama
Wczoraj dobra wiadomość, dziś do kitu. Przez tydzień 2,5 kg w dół. Diabetolog zadowolony nie będzie. Mąż dziś do niego idzie z moimi wynikami, bo mnie nie chcą puścić. Jestem non stop głodna, a po wszystkim mi skacze, błędne koło. Dziś zjadłam na śniadanie 2 kromki, bo nie mogłam się już powstrzymać
aga_agi
Fanka BB :)
Witam słonecznie w ten okropnie ponury dzień
U mnie dziś na czczo 83. W nocy ok. 4:30 obudziłam się tak okropnie głodna, próbowałam zasnąć ale niestety muiałam wstać i chrupnać wase, stres rano był spory ale na szczęscie jest ok.
Gusiak ja w po ostatniej wizycie też się dowiedziałam, że w niecałe 3 tyg schudłam 1,5kg i coś mi się wydaje, że nadal lecę w dó. Na szczęście Młoda rośnie, z tego co pamiętam to Twój Dzidziuś też w normie wagowej, także na pewno jest ok. Najgorzej z tym uczuciem głodu, to na pewno dodatkowy niepotrzebny stres :-(
Aniołek ważne, że nie pojawiła się 9 z przodu.
Dzisiaj Baby ma wizytę na Polnej <?> Czekam z niecierpliwościa na relacje.
U mnie dziś na czczo 83. W nocy ok. 4:30 obudziłam się tak okropnie głodna, próbowałam zasnąć ale niestety muiałam wstać i chrupnać wase, stres rano był spory ale na szczęscie jest ok.
Gusiak ja w po ostatniej wizycie też się dowiedziałam, że w niecałe 3 tyg schudłam 1,5kg i coś mi się wydaje, że nadal lecę w dó. Na szczęście Młoda rośnie, z tego co pamiętam to Twój Dzidziuś też w normie wagowej, także na pewno jest ok. Najgorzej z tym uczuciem głodu, to na pewno dodatkowy niepotrzebny stres :-(
Aniołek ważne, że nie pojawiła się 9 z przodu.
Dzisiaj Baby ma wizytę na Polnej <?> Czekam z niecierpliwościa na relacje.
Gusiak nie denerwuj się. Waga spada to normalne. Też się tym martwiłam ale pani profesor na wizycie mnie uspokoiła, że dzieciaczkowi to niczym nie grozi.
Powiem Ci, że spodnie ciążowe nie mają się u mnie na czym trzymać i jak chodzę to krok dosłownie mam w kolanach :-) Kurcze tak myślę o tych Twoich cukrach. Daj znać co powiedział diabetolog. Trzymaj się kochana
Aniołek wynik w normie to najważniejsze :-)
Aga też miałam tak, że budziłam się w nocy głodna jak wilk i bałam się dojeść żeby cukier rano nie był wysoki. Teraz jak zjadam drożdżówkę z maślanka przed snem to jest ok :-)
Powiem Ci, że spodnie ciążowe nie mają się u mnie na czym trzymać i jak chodzę to krok dosłownie mam w kolanach :-) Kurcze tak myślę o tych Twoich cukrach. Daj znać co powiedział diabetolog. Trzymaj się kochana
Aniołek wynik w normie to najważniejsze :-)
Aga też miałam tak, że budziłam się w nocy głodna jak wilk i bałam się dojeść żeby cukier rano nie był wysoki. Teraz jak zjadam drożdżówkę z maślanka przed snem to jest ok :-)
to Marysiak czekamy na przepis z eksperymentu, i na wynik hemoglobiny, ja idę na badania w czwartek, ale po tym moim przeziębieniu obawiam się, że morfologia mi się mogła posypać i hemoglobina glikowana skoczyć ale zobaczymy.
aga_agi
Fanka BB :)
Dziś znów jakiś dziwny dzień Nic już nie kumam.
Po śniadaniu 2 berlinakch i 1 JG, gdzie z reguły cukier powyżej 100, dzisiaj 87. Niby taki wynik powinien cieszyć ale ja jakaś niespokojan jestem.
Marysia czy masz na myśli takie smazone w panierce? Podziwiam
Trzymam kciuki za Wasze wynik i&&&&&&!!!
Po śniadaniu 2 berlinakch i 1 JG, gdzie z reguły cukier powyżej 100, dzisiaj 87. Niby taki wynik powinien cieszyć ale ja jakaś niespokojan jestem.
Marysia czy masz na myśli takie smazone w panierce? Podziwiam
Trzymam kciuki za Wasze wynik i&&&&&&!!!
Ostatnia edycja:
reklama