reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Agorana gratulacje, też już chciałabym już za momencik rodzić....

Czy słyszałyście o tym że jagody działają jak insulina? Siostra mi dziś powiedziała że wyczytała to w gazecie. Wiecie coś o tym? Ja napewno spróbuję jutro.

reklama
Laski ja melduje jeszcze z szpitala, ze moj synus Julian urodzil sie przez CC 21 lipca o 8:05 z wagą 3930 dlugoscia 56 :)))
Jest okazem zdrowia od razu 10 pkt, cukry w normie! Jestem PRZESZCZESLIWA!!! Prawdopodobnie jutro wychodze do domku, wiec napisze cos wiecej.
Pozdrawiam Was i zycze niskich cukrow i jeszcze mniej stresu :)
Paaa

Nie czytalam watku wstecz, wiec nie wiem co tam u Was - mam nadzieje, ze u Beatki w porzadku :) i tez cieszy sie juz Maluszkiem.

mega gratulacje!!!! czekamy na fotki malucha.

Ostatnia edycja:
agorana gratuluję :tak:

ja odebrałam dzisiaj wyniki
glukoza wyszła mi po 2 godzinach 160:-(

dzisiaj musiałam załatwiać termin przyjęcia do poradni w szpitalu
no i idę w poniedziałek mam zabrać piżamkę lekarz zadecyduje czy mnie zostawią
bo jeszcze z innych powodów mam zagrażający wcześniejszy poród
może jednak uda się wszystkie badania jakoś ambulatoryjnie porobić
i będę mogła dalej leżeć w domku

zobaczymy

Witajcie

Agorana gratuluję zdrowego maluszka.

Kasiu K bardzo współczuję sytuacji, ale główka do góry może akurat obejdzie się bez szpitala.

u mnie cukry na razie nie najgorzej. Wczoraj zjadłam sobie ciasto, bo nie umiałam się powstrzymać i tak sobie myślę, że słaba jestem strasznie jeżeli chodzi o jedzonko.:baffled:

A tu co takie pustki od wczoraj?

Dziewczyny napiszcie mi co jecie na pierwsze śniadanie, bo mam właśnie problem z pierwszym śniadaniem. Jak zjem jakąś nawet cieniutką wędlinkę to cukier mi skacze do 130, a jak zjem samego pomidorka z chlebkiem to jest tak 120. Co robić?

pulka
propunuję przeszperać nasze cukrzycowe forum. W czasie kiedy my byłyśmy w ciąży z cukrzycą kombinowałyśmy tu ze śniadaniami najbardziej. Sztandarowy omlet (najeść można się za siebie,dziecko i resztę rodziny). Ja jeszcze jadłam serki wiejsckie i dużo innego nabiału (bo w ogóle nie podnosił mi cukru). Poszukaj, tu jest naprawdę mnóstwo wskazówek. Za naszych czasów był tu taki młyn, że możnaby napisać niezłą książkę o doświadczeniach cukrzycowych mam :tak:

pulka
propunuję przeszperać nasze cukrzycowe forum. W czasie kiedy my byłyśmy w ciąży z cukrzycą kombinowałyśmy tu ze śniadaniami najbardziej. Sztandarowy omlet (najeść można się za siebie,dziecko i resztę rodziny). Ja jeszcze jadłam serki wiejsckie i dużo innego nabiału (bo w ogóle nie podnosił mi cukru). Poszukaj, tu jest naprawdę mnóstwo wskazówek. Za naszych czasów był tu taki młyn, że możnaby napisać niezłą książkę o doświadczeniach cukrzycowych mam :tak:

święta słowa,dołączam do tej rady.

Dziękuję dziewczyny za radę. Właśnie czytam to forum od początku, bo zawsze się czegoś nowego dowiaduję:tak:

Coraz mniej cukrzycowych mamuś na forum.

reklama
Do góry