Margo25
Fanka BB :)
Ja też mam wrażenie, że po maśle mam trochę wyższy cukier dlatego wszelkie chleby zaczęłam skraplać oliwą a do smażenia daję ociupinkę masła więc w sumie nic mi od tego nie jest.
Jeśli chodzi o smażenie na oliwie czy oleju roślinnym to podobno jak dla nas wytwarza się jakaś szkodliwa substancja i po prostu nam to nie służy. Ale dopóki nie kupiłam masła to też smażyłam na oliwie
Ja dziś byłam w normie, nawet po wielkiej misie truskawek z czereśniami. Oby nic mi się nie popsuło ;-)
Dobrej nocy i niskich porannych cukrów! Również dla mnie :/
Jeśli chodzi o smażenie na oliwie czy oleju roślinnym to podobno jak dla nas wytwarza się jakaś szkodliwa substancja i po prostu nam to nie służy. Ale dopóki nie kupiłam masła to też smażyłam na oliwie
Ja dziś byłam w normie, nawet po wielkiej misie truskawek z czereśniami. Oby nic mi się nie popsuło ;-)
Dobrej nocy i niskich porannych cukrów! Również dla mnie :/