reklama
Margo25
Fanka BB :)
Aniolek ja miałam hb glik 4.9 Ciekawe jak tam teraz stoję z tym
kulkaPrzytulka
Dzień dobry :-)U mnie dziś cukier na czczo ok i ketonów brak - to po kawałku ciasta drożdżowego z mlekiem przed snem;-)I pospałam troszkę dłużej..
U nas dziś troszkę deszczowo i grzmi gdzieś w oddali, ale przynajmniej trochę chłodniej, uff!!!
Plan na dziś - poprzeglądać ubranka dla Małego i przygotować je do prania:-)
Miłego dnia!!!
U nas dziś troszkę deszczowo i grzmi gdzieś w oddali, ale przynajmniej trochę chłodniej, uff!!!
Plan na dziś - poprzeglądać ubranka dla Małego i przygotować je do prania:-)
Miłego dnia!!!
Margo25
Cześć Dziewczyny. My po imprezie rodzinnej. Zjadłam rosół, kawałek arbuza, kiwi i.....sernik...cukier 117 Dzisiaj mierzyłam rano ketony i było mniej niż wczoraj więc chyba też luz. Ciekawe czy te paski dobrze pokazują?!
Margo25
Dzień dobry :-)
Ale głucho się zrobiło ;-) U mnie z rana 82, ale ketonów już więcej więc walczę dalej. Zbieram się do śniadania I muszę pomyśleć co z obiadem, ale chyba coś z kalafiorem :-) Aaaa, poza tym wczoraj po tej imprezie tak okropnie bolał mnie żołądek, że chodziłam tragicznie wystraszona :/ dziś już lepiej na szczęście, ale obstawiam, że to ten tłusty sernik a ja takich rzeczy przecież nie jadłam od ponad miesiąca
Ale głucho się zrobiło ;-) U mnie z rana 82, ale ketonów już więcej więc walczę dalej. Zbieram się do śniadania I muszę pomyśleć co z obiadem, ale chyba coś z kalafiorem :-) Aaaa, poza tym wczoraj po tej imprezie tak okropnie bolał mnie żołądek, że chodziłam tragicznie wystraszona :/ dziś już lepiej na szczęście, ale obstawiam, że to ten tłusty sernik a ja takich rzeczy przecież nie jadłam od ponad miesiąca
Ostatnia edycja:
kulkaPrzytulka
Hejka :-)
U mnie na czczo 88, ketonów brak :-)
Już po śniadanku i czekam na kolejny wynik.
Margo - tak, to pewnie po serniku. Nasze brzuszki teraz mogą jeść tylko zdrowe i delikatne rzeczy hihi;-)
U mnie na czczo 88, ketonów brak :-)
Już po śniadanku i czekam na kolejny wynik.
Margo - tak, to pewnie po serniku. Nasze brzuszki teraz mogą jeść tylko zdrowe i delikatne rzeczy hihi;-)
u mnie dziś na czczo też 88:-) kurcze mi nie kazali tych ketonów badać ani w poprzedniej ciąży ani teraz... jedynie raz w miesiącu jak robię sobie badanie moczu, ciekawe to.
Dziewczyny takie pytanie trochę z innej beczki, to Wasze pierwsze ciąże?:-)
Dziewczyny takie pytanie trochę z innej beczki, to Wasze pierwsze ciąże?:-)
kulkaPrzytulka
Aniolek - tak, moja pierwsza ciąża :-)
reklama