reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

reklama
Dzień dobry :-)U mnie dziś cukier na czczo ok i ketonów brak - to po kawałku ciasta drożdżowego z mlekiem przed snem;-)I pospałam troszkę dłużej..
U nas dziś troszkę deszczowo i grzmi gdzieś w oddali, ale przynajmniej trochę chłodniej, uff!!!
Plan na dziś - poprzeglądać ubranka dla Małego i przygotować je do prania:-)

Miłego dnia!!!

Cześć Dziewczyny. My po imprezie rodzinnej. Zjadłam rosół, kawałek arbuza, kiwi i.....sernik...cukier 117 :-D Dzisiaj mierzyłam rano ketony i było mniej niż wczoraj :) więc chyba też luz. Ciekawe czy te paski dobrze pokazują?! :-D

hej dziewczyny u nas jakoś dziś też tak rodzinnie i nie było kiedy się odezwać, u mnie cukru ok:-) chociaż dzień ogólnie ciężki jakoś tak dziwnie się czuję, ale daję radę:-)

Dzień dobry :-)

Ale głucho się zrobiło ;-) U mnie z rana 82, ale ketonów już więcej :confused: więc walczę dalej. Zbieram się do śniadania :) I muszę pomyśleć co z obiadem, ale chyba coś z kalafiorem :-) Aaaa, poza tym wczoraj po tej imprezie tak okropnie bolał mnie żołądek, że chodziłam tragicznie wystraszona :/ dziś już lepiej na szczęście, ale obstawiam, że to ten tłusty sernik a ja takich rzeczy przecież nie jadłam od ponad miesiąca :confused:

Ostatnia edycja:
Hejka :-)
U mnie na czczo 88, ketonów brak :-)
Już po śniadanku i czekam na kolejny wynik.
Margo - tak, to pewnie po serniku. Nasze brzuszki teraz mogą jeść tylko zdrowe i delikatne rzeczy hihi;-)

u mnie dziś na czczo też 88:-) kurcze mi nie kazali tych ketonów badać ani w poprzedniej ciąży ani teraz... jedynie raz w miesiącu jak robię sobie badanie moczu, ciekawe to.

Dziewczyny takie pytanie trochę z innej beczki, to Wasze pierwsze ciąże?:-)

reklama
tak pytam bo moja pierwsza ciążą skończyła się cc i podobno teraz mogę wybrać czy chcę rodzić naturalnie czy przez cięcie i tak chciałam podpytać :-)

Do góry