reklama
Margo25
Fanka BB :)
Dzień dobry
U mnie dziś o poranku cukier wzorowy równy 75 Dziś jest dzień bez mierzenia, ale ten o poranku prawie zawsze mierzę, bo mam stresa. Myślę od wczoraj usilnie, co dziś na obiad..może pomidorową
U mnie dziś o poranku cukier wzorowy równy 75 Dziś jest dzień bez mierzenia, ale ten o poranku prawie zawsze mierzę, bo mam stresa. Myślę od wczoraj usilnie, co dziś na obiad..może pomidorową
mi na szczęście został szpinak od wczoraj i nie muszę myśleć lubię tak bo codziennie myślenie co sobie zrobić do jedzenia mnie wykańcza wczoraj mężusiowi zrobiłam hamburgery i szczerze to nawet mnie nie kusiło, byłam z siebie dumna :-)
a cukier u mnie na czczo prawie ledwo w normie bo 89, ale już po śniadanku 85 :-)
a tak znów z innej beczki nie przesuwa mi się coś ciążowy suwaczek i zaczyna mnie to denerwować
a cukier u mnie na czczo prawie ledwo w normie bo 89, ale już po śniadanku 85 :-)
a tak znów z innej beczki nie przesuwa mi się coś ciążowy suwaczek i zaczyna mnie to denerwować
Margo25
Ja nie ogarniam tych suwaczków. U mnie dziewczyny na forum co rusz też mają z nim jakieś kłopoty
W życiu nie miałam 85 po śniadaniu?!?!?! Aniolek coś Ty zjadła?!?!
W życiu nie miałam 85 po śniadaniu?!?!?! Aniolek coś Ty zjadła?!?!
kulkaPrzytulka
Hejka :-)
85 - cieszę się, jak tyle mam na czczo, po jedzeniu jeszcze mi się nie zdarzyło ;-)
Dziś cukier u mnie ok, zaraz będzie II śniadanko, a obiad też mam odgrzewany - pierś z kurczaka pieczona + kasza gryczana+kalafior i oczywiście ogórek gruntowy
Też zwykle staram się przygotowywać obiad na kilka dni, bo wkurza mnie to wymyślanie co można zjeść
Jutro planuję kurczaka ze szpinakiem i fetą :-)
Mój suwaczek - opis się zmienia, ale znaczek jest cały czas na 7...
85 - cieszę się, jak tyle mam na czczo, po jedzeniu jeszcze mi się nie zdarzyło ;-)
Dziś cukier u mnie ok, zaraz będzie II śniadanko, a obiad też mam odgrzewany - pierś z kurczaka pieczona + kasza gryczana+kalafior i oczywiście ogórek gruntowy
Też zwykle staram się przygotowywać obiad na kilka dni, bo wkurza mnie to wymyślanie co można zjeść
Jutro planuję kurczaka ze szpinakiem i fetą :-)
Mój suwaczek - opis się zmienia, ale znaczek jest cały czas na 7...
Margo25
Ja rzadko jem to samo przez dwa dni, bo i tak mój jadłospis jest ograniczony. Poza tym lubię mieć codziennie coś innego
Muszę rozważyć ten szpinak na jutro :-)
Muszę rozważyć ten szpinak na jutro :-)
Juz sama nie wiem, o co chodzi z tymi moimi cukrami. w weekend zjadłam dwa kawałki pizzy, bałam się, że będe mieć cukier 400, a po 1h miałam 118, teraz zjadłam puszke rybek w pomidorach, 2 kromeczki chleba żytnego ze słonecznikiem i 3 pierniczki w lukrze, po 1h wynik-116.
reklama
kulkaPrzytulka
Monika - nic tylko się cieszyć takimi wynikami, zwłaszcza na początku ,,walki" z cukrzycą :-)