reklama
Margo25
Fanka BB :)
Dzień dobry
Ja dziś zmierzyłam cukier i było 90, jeju, ale ja się bujam na tej granicy. Mogłoby odpuścić
Lecę po truskawki i maliny
Ja dziś zmierzyłam cukier i było 90, jeju, ale ja się bujam na tej granicy. Mogłoby odpuścić
Lecę po truskawki i maliny
kulkaPrzytulka
Dziś naszła mnie ochota na ziemniaki z zsiadłym mlekiem..no i więcej w ciąży tego dania nie jem;-)Pobiłam dziś rekord jeśli chodzi o cukier
Dziś miałam usg i wszystko ok, Dzidziuś się prawidłowo rozwija :-)
Dziś miałam usg i wszystko ok, Dzidziuś się prawidłowo rozwija :-)
ja to ziemniaków to mogę z 2-3 sztuki i to malutkich,ale jadam czasem chociaż niby mają wysoki ig, ale jadam :-) Kulka jak zgrzeszysz raz na jakiś czas to myślę, że nic się nie stanie:-) a najważniejsze, że Dzidziuś rozwija się prawidłowo, mnie za 2 tygodnie czeka usg połówkowe ciekawe co mi powiedzą... do listopada jeszcze tak daleko
Margo25
Dobry wieczór
Podobno ziemniaki muszą być gotowane w całości żeby się nadawały dla nas do jedzenia. Ja ich nie jem, bo się boję
Dziś po truskawkach i maślance znów miałam wynik zawyżony =123. Fakt, nawciskałam z 8 sporych truskawek. No nic, nie od dziś wiem, że mogę je jeść, ale uważnie ;-)
Dobranocka!
Podobno ziemniaki muszą być gotowane w całości żeby się nadawały dla nas do jedzenia. Ja ich nie jem, bo się boję
Dziś po truskawkach i maślance znów miałam wynik zawyżony =123. Fakt, nawciskałam z 8 sporych truskawek. No nic, nie od dziś wiem, że mogę je jeść, ale uważnie ;-)
Dobranocka!
kulkaPrzytulka
Hejka, i co, pieczemy się dalej;-)Ja się zaprzyjaźniłam z wiatrakiem i myślę, że ta znajomość trochę przetrwa
U mnie dziś cukry ok, ale przed snem mniej zjadłam i rano ketony, ble!Mam nadzieję, że po obiedzie będą w porządku, bo w zamrażalniku czeka nagroda - zimny lód, mniam:-)
Ale człowiek ćwiczy silną wolę teraz, wczoraj mąż siedział koło mnie i zajadał się takim dużym rożkiem o smaku kawowym - moim ulubionym.. Ale oczywiście się nie poddałam :-)Dla Małego Ludka dużo wytrzymam:-)
U mnie dziś cukry ok, ale przed snem mniej zjadłam i rano ketony, ble!Mam nadzieję, że po obiedzie będą w porządku, bo w zamrażalniku czeka nagroda - zimny lód, mniam:-)
Ale człowiek ćwiczy silną wolę teraz, wczoraj mąż siedział koło mnie i zajadał się takim dużym rożkiem o smaku kawowym - moim ulubionym.. Ale oczywiście się nie poddałam :-)Dla Małego Ludka dużo wytrzymam:-)
Margo25
A ja dziś nie mierzę Ale jest taki upał, że mało co zjadłam. Raczej piłam wodę, maślankę i wrzuciłam w siebie kilka truskawek po czym poszłam się spotkać z koleżanką a później do kosmetyczki co by się w ciąży nie zapuścić Teraz zamierzam zjeść makaron z truskawkami, uwielbiam taki, zobaczymy co będzie, bo po tym akurat chcę zmierzyć
reklama