smutnamamuśka
Zaciekawiona BB
Nie piszę że mi ktoś źle życzy, tylko że pytam o co innego a Ty ciągle mi piszesz o tej insulinie. Wyniki mam wysokie ale w normie więc nie wiem czy to się kwalifikuje do insuliny dlatego pisze że o tym zdecyduje lekarz, nie wiem czy wprowadza się insulinę na zapas żeby się kobieta nie denerwowała. A to że nie wiem i nie rozumiem kilku rzeczy to poprostu o to pytam. Nie na wszystkie problemy i bolączki lekiem jest insulina.Bo na moją niewiedzę nie wystarczy wstrzyknąć dawkę insuliny, już taka jestem że jak mam pytanie to je zadaje, jak nie jedna to może druga osoba mi odpowie i już. I tak się też stało...
To nie żadne oburzenie ani okłamywanie się. Kwestię mojego nastroju i uśmiechu pozostawię bez komentarza żebyś znowu nie powiedziała że mój nick błaga o uśmiech, więc jeśli to Wam źle wpłynęło na nastój to przepraszam, czasem najnormalniej w świecie człowieka atakuje wszystko i z każdej strony, ale podobno zawsze tylko tyle ile możemy znieść....
To nie żadne oburzenie ani okłamywanie się. Kwestię mojego nastroju i uśmiechu pozostawię bez komentarza żebyś znowu nie powiedziała że mój nick błaga o uśmiech, więc jeśli to Wam źle wpłynęło na nastój to przepraszam, czasem najnormalniej w świecie człowieka atakuje wszystko i z każdej strony, ale podobno zawsze tylko tyle ile możemy znieść....