nice no i tak nie wiele bo 9,5 ..ale zest zdrowy lekarz vmi powiedzial ze on molze jest z tych dzieci co pop roczku beda wiecej przybierac niz przed wiec sie okaze zobaczymy ....ale on nie wyglada na natkiego chudzielca buzke ma pelna tylko drobny jest za mamusia
reklama
Phelania
Mama 2 urwisów :P
Witam:-)
Dzis się troche załamałam na czczo. Ale nie wynikiem bo był ok,...zrobiłam pierwszy raz i wyszło 93, ale mocno ściskałam palec żeby wydusić tą kropelkę a czytałam, żeby nie wyciskac krwi na siłę.
Więc zrobiłam 2 raz, i mocniej się ukułam i wyszło 83.
[FONT='trebuchet ms', helvetica, verdana, sans-serif]To nie jest znikoma różnica tylko dośc duża.
[/FONT]
I zmierzyłam sobie cukier po śniadaniu i mam 110.
Także jest OK i juz wiem, co bedę jadła codziennie.
2 kromeczki chleba zytniego z Biedrony, 2 duże plastry piersi gotowanej, ok 50g sałaty lodowej bez niczego i szczypior. + po sniadaniu piłam herbate rooibos
Ale co najgorsza głodna juz jestem
mdmd kiedy masz badanie?
Dzis się troche załamałam na czczo. Ale nie wynikiem bo był ok,...zrobiłam pierwszy raz i wyszło 93, ale mocno ściskałam palec żeby wydusić tą kropelkę a czytałam, żeby nie wyciskac krwi na siłę.
Więc zrobiłam 2 raz, i mocniej się ukułam i wyszło 83.
[FONT='trebuchet ms', helvetica, verdana, sans-serif]To nie jest znikoma różnica tylko dośc duża.
[/FONT]
I zmierzyłam sobie cukier po śniadaniu i mam 110.
Także jest OK i juz wiem, co bedę jadła codziennie.
2 kromeczki chleba zytniego z Biedrony, 2 duże plastry piersi gotowanej, ok 50g sałaty lodowej bez niczego i szczypior. + po sniadaniu piłam herbate rooibos
Ale co najgorsza głodna juz jestem
mdmd kiedy masz badanie?
Odkopałam jednak ksiązeczkę pomiarów cukru z pierwszej ciązy i normy miałam 1h po jedzeniu do 140!!! A teraz 120.
Dla mnie to jest smieszne. Trzymałam do 140 i urodziłam zdrowe dziecko. Wszystko było pięknie. Mam to sprawdzone na sobie!!! Dlaczego teraz nagle mam trzymać mniej? Bo ktos sobie ustalił norme. Echhh ja chyba za duzo filozofuję
Dla mnie to jest smieszne. Trzymałam do 140 i urodziłam zdrowe dziecko. Wszystko było pięknie. Mam to sprawdzone na sobie!!! Dlaczego teraz nagle mam trzymać mniej? Bo ktos sobie ustalił norme. Echhh ja chyba za duzo filozofuję
Phelania rodzilam tam gdzie ty w IMiDzie, okazalo sie ze nastepnego dnia zmienily sie te baby na bardzo fajne baby i nawet cala noc przespalam z mala na cycu, bo jak juz sie zmienily to buchnelam mlekiem i mala sie najada, a nawet dzis cos dziwnego bo wiecej spi niz je- nie wiem czy to normalne u dzieci zeby tyle spaly!? Bo ja juz sie martwic zaczynam i nudzic! Co ja mam tu robic jak ja sie dzis swietnie czuje a mala spi non stop i je po 10min!
Za to zla jestem na jedno -wybralam ten szpital z powodu tego echa serca a echa mu nie robia i nie zrobia pewnie! Na starynkiewicza z powodu cukrzycy zrobili 2 dnia po porodzie echo i usg a tu nic! Tylko kluja wciaz i cukier mierza. Ja dostalam dzis objad i po nim 95 -wiec pewnie jestem juz po cukrzycy.
Za to zla jestem na jedno -wybralam ten szpital z powodu tego echa serca a echa mu nie robia i nie zrobia pewnie! Na starynkiewicza z powodu cukrzycy zrobili 2 dnia po porodzie echo i usg a tu nic! Tylko kluja wciaz i cukier mierza. Ja dostalam dzis objad i po nim 95 -wiec pewnie jestem juz po cukrzycy.
reklama
azile29
Czerwcowa mama'08
Dzięki za powitanie!
Właśnie miałam was spytać jaki makaron można jeść?
Ja jestem na diecie od 9 dni i mam już jej dość . Po 5 dniach schudłam 700gram. Dodam ze przytyłam w ciaży nie całe 6, wiec teraz mam tylko 5 na plusie.
Musze jeść co 1 h w niewielkich porcjach. Jednorazowo mogę zjeść pół kromki chleba. Mam co 2 dzień jakąś wpadkę w pomiarach. taka około 150-170 po posiłku. Reszta to 100-110 po posiłku.
Właśnie miałam was spytać jaki makaron można jeść?
Ja jestem na diecie od 9 dni i mam już jej dość . Po 5 dniach schudłam 700gram. Dodam ze przytyłam w ciaży nie całe 6, wiec teraz mam tylko 5 na plusie.
Musze jeść co 1 h w niewielkich porcjach. Jednorazowo mogę zjeść pół kromki chleba. Mam co 2 dzień jakąś wpadkę w pomiarach. taka około 150-170 po posiłku. Reszta to 100-110 po posiłku.