nice-girl
Fanka BB :)
AGULA - no to rzeczywiście szybko Ci poszło - gratuluję. U nas niestety w dzieńjest masakra, żeby mały bez wózka usnął. Ja to już olałam sprawę, bo nie mam siły się mordować. Wolę go w tym wózku uśpić szybciutko i mieć spokój. Obok mnie on niestety nie zaśnie, bo on nigdy z nami nie spał i nie wie, że to w ogóle możliwe. Nawet jak w nocy marudzi i próbowaliśmy go kłaść do nas do łóżka to nie przechodzi, bo on nie wie co się dzieje i się wtedy raczej bawić chce, niż spać. Ale na noc nam ładnie sam zasypia w swoim łóżeczku, więc to 1 usypianie w wózku w dzień mi jakoś na razie nie przeszkadza. No ale kiedyś trzeba będzie się za to wziąć
AGGA - super, że masz takie dobre samopoczucie :-) Co do samochodu to co tu dużo gadać - złośliwość rzeczy martwych. Chociaż po czasie takie przygody ze śmiechem się wspomina :-)
Ja dziś byłam na usg i wszystko ok. Waga małej 3100 (+/- 300g) ufffffffffffff
Tak się cieszę, bo byłam przerażona wizją rodzenia klocuszka.Alicji nie urosło nic między nózkami
Jest zdrowa. No i wiek ciąży z usg to 36tyg 5 dni, czyli zgrabna dziewczynka z niej będzie
Kamień spadł mi z serca, bo po tym usg w 32tyg, gdzie już sporo ważyła to miałam stresa, że klocek będzie. No i czekam kiedy się zacznie. Do poniedziałku mała ma czas, bo wtedy idę na indukcję. Jest mi już strasznie ciężko, bo ona jest niziuteńko i strasznie mi na wszystko uciska i chodzenie, wstawanie, zmienianie pozycji itp jest dość bolesne. No ale już niedługo. W sobotę to chyba pobiegam trochę po schodach, no i wieczorkiem trzeba będzie zrobić jakąś domową indukcję ;-)
AGGA - super, że masz takie dobre samopoczucie :-) Co do samochodu to co tu dużo gadać - złośliwość rzeczy martwych. Chociaż po czasie takie przygody ze śmiechem się wspomina :-)
Ja dziś byłam na usg i wszystko ok. Waga małej 3100 (+/- 300g) ufffffffffffff