reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

Słodziutkie brzuchatki i mamusie !!!

♥.•**•.♥♥•**•.♥♥.•**•.♥♥•**•.♥
Świąt radosnych,
przeżyć wzniosłych,
w zdrowiu, szczęściu i miłości.

Niech Święta radością
wypełnią Wasz dom
A Nowy Rok blasku doda
Waszym dniom.
♥.•**•.♥♥•**•.♥♥.•**•.♥♥•**•.♥

___________< o >
_____________/
_________o`* o.@*o`.
________.' '*Q o *o@
________( () o*o* @ o'.
_______.-' o *0_Q.-'-;*o)
_______.' 0 Q @0@ ()* `-.
______* @ o*o @. ‘Q * o )
_____o`-...-@""-Q '-~@'`0*.’
_____.'` @ Q * 0*’Q. ‘ @`-.)
_____*.' o . @* '-@‘o’’Q.*-oQ’.
____* @ * ._()__0*Q.~-' @ ()* `
____(o () * o* Q'._@_Q o ()’´´*.'.
___o'-.-' @`--._ @’* Q *.@-* * ``-.
___.-' @ _Q_.-'~'-. @ ´()`-*@.o’Q’
__.' @* o ..-' * o *.@ * 0 *@oQ`) o*'
_* 0.-~@-._Q * 0 * ~. Q _.~@-.*_0_.'
_'._@ * o () '-._@__0__@_.-'Q o . '-.*
_;--@' 0‘Q * Q o *@ * 0‘ o @ *'-*.o
_.o-' * ‘ '._@__* .Q.~ @- . 0 () Q @ *'.
_* @ *‘ o * @ _.''Q~o..__@__.--'`@--.*
_;'-.__@_Q . 0 () oQ * o*♥.*•.¸♥¸.•*♥
_____________$$$$$
_____________$$$$$

reklama
Slodziaczki - wesołych Świąt w rodzinnej atmosferze :-) Dużo radości i abyście w tym wyjątkowym czasie zapomniały o wszystkich problemach. No i życzę roześmianych od ucha do ucha szkrabków, bo nic tak dobrze nie wpływa na nastrój jak szczęśliwy rozentuzjazmowany maluszek :-)

Maria - śnieg! Ale super! :-) U nas szaro :/

Świętego w kominie,
jedzenia po szyję,
zielonej choinki,
prezentów trzy skrzynki,
zimnego szampana
i Sylwka do rana!

Życzę ja agga, Filipek i Mąż też się dołącza :)

Mniej oficjalnie jeszcze życzymy zdrówka nienarodzonym jeszcze dzieciaczkom, a Mamusiom szybkiego i łatwego porodu no i oczywiście jak to na forum cukrzycowym, niskich cukrów! :))

witam
Jak minęły Wam święta? U nas cudownie! Niesamowicie mieć dziecię w domu w tym magicznym okresie. Amelka jeszcze nie jest do końca świadoma tego co się wokół niej dzieje, ale my dorośli dzięki niej przeżywamy wszystko jak dzieci....Z góry prezentów jakie dostała najfajniejsze są papierki od cukierków-tak super szeleszczą i błyszczą.
nice-girl-jak samopoczucie przed finiszem? Jak cukry po świątecznym szaleństwie?
maria-jak święta w Wiśle?(zazdroszczę) odpoczęłaś trochę?

Ja trochę poszalałam objadłam się pierogów z kapustą i grzybami jedno szczęście małej nic nie było:) Teraz kusi mnie talerz z ciastami(ciekawe ile przytyłam przez te kilka dni)

hej laseczki

U mnie tez pierwsze Święta z Maleństwem:-)Wreszcie poczulam ze sa Świeta , bo wczesniej calkiem sie nie czuło Świat. A ja mam pytanko, moja diabetolog dala mi skierowanie po porodzie 6-12 tyg mam zrobic obciazenie na glukoze...zapisalam sie po 7 tyg po porodzie obawiam sie ze to za wczesnie...:dry:

reklama
Phelania, nie za wczesnie, mój diabetolog kazał mi to zrobić 6-8 tygodni po porodzie, a ja już się dnerwuję, ze mi zostanie ta cukrzyca! Jak tam Twoje cukry?mierzysz jeszcze?

Do góry