reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Cukrzyca ciążowa ...i życie po niej

:-(u nas wirusówka tzn ja poległam.Wczorajszy dzień był koszmarny leciało ze mnie górą i dołem. Dzisiaj byłam u lekarza zapisała mi coś na uzupełnienie elektrolitów. Boję się o małą-nie wyobrażam sobie żeby ona przeszła przez to samo. Dr mówiła że skoro karmię piersią powinno być ok. Trzymajcie kciuki

reklama
iryska - dont łory - ja przeszlam jelitowke ale to taka ze nie bylam nawet w stanie wstac... moja mama byla u mnie dwa dni bo m musial chodzic do pracy, i przez te dwa dni mala mi tylko do karmienia podawala bo nie dalabym rady nic innego zrobic. mama sie zarazila a mala zdrowa jak ryba :)

Jestem po ktg mordolwali nas 45min
sorry2.gif
bo maly był mało ruchliwy ,a to na lewy bok pozniej na wznak i to na prawy
blink1tu.gif
tetno spadalo czasem do 128 , moze to normalne ale jak bylo ponizej migala pomaranczowa lampka
dry.gif
Ogólnie bardzo "przyjemna" Pani dr Dyżurujaca pwiedziala ze jak do jutra nie urodze to mam sie wstawic jutro na 8 rano na ktg
shocked.gif
skurcze na ktg sie zapisywaly ale sa nieregularne....
Juz nie wpomne ze mnie tak lapaly tam skurcze jak czekalam na KTG ,ze myslalam ze zaraz odejda mi wody
confused8gj.gif
Ogólnie dziewczyny brzuch i skurcze to na porzadku dziennym ,te skurcze da sie wytrzymac ale momentami tragedia...dzis malo bede sie udzielac na BB nie mam nastroju
unhappy.gif
przez ten brzuchol i głowe...

Aha zmierzyli mi cisnienie pierwsze mialam 120/100
dry.gif

a drugie 145/100
sorry2.gif

O kurcze PHELANIA - odezwij się! Jesteś jeszcze w dwupaku, czy może już maluszka tulisz do siebie? Trzymam mocno za Ciebie kciuki, no i czekam na wieści.

nice-jestem kochana jeszcze w dwupaku:-)dzis znów bylam na KTG bylo lepiej niz wczoraj,jutro mam sie zjawic znów na KTG na IP:sorry2:, a w poniedzialek na 9 rano takze na IP ,i postanowia co dalej ze mna:baffled:jak beda miejsca w szpitalu biora mnie na patologie i oxy wszytko sie okaze,choc moze w weekend urodze (bardzo bym chciala) zeby maly sam chcial wyjsc:tak:jakos mi sie nie usmiechaja te wspomagacze wrrr.....boje sie strasznie ,ale nie mam juz siły jestem rozdrazniona senna wszystko mnie ciagnie mam juz dosc chce zobaczyc malego ,a jemu sie nie spieszy zobaczyc mamusie;-)

phelania trzymamy wszystkie kciuki za szybkie rozwiązanie i zdrową dzidzię!!!!!!

kochane powiedzcie mi czy przy naszej cukrzycy możemy robić syrop z cebuli z miodem bądź cukrem???? Mam katar okropny nie moge oddychać i nie wiem co mam robić? Nie mam siły na nic..
Przepraszam że nie odpiszę nie mam siły nawet poczytać co u was
Buziaki kochane!!!

Ewelina - myślę że tego eksperymentu nikt nie zrobił jeszcze :)

Ciekawe czy Phelania się już rozsypała :)

Majka mam nadzieję że czuję się już dobrze a Jagoda się nie zaraziła?

reklama
Do góry