czesc dziewczyny
ja jak zawsze ostatnio zagladam zeby sie przywitac
praca dom - dom praca i jakos ciagle weny brak na pisanie
dziewczyny co do rytuału to ja was chyba zadziwie ale mała o 19 bierze prysznic - potem mleczko - powoli wprowadzamy tutaj mycie zabkow - potem buziak dla tatusia i wraca do mnie, łapie za palec i prowadzi do łóżeczka
eeeh.... łezka sie w oku kreci.....
gabrielka - ja wczoraj kupilam pajacyka dla malej w Smyku - z polarku z kapturem za 30 zł
iryska - polecam co do zabawek allegro (ja uzywane kupuje max do 30-40 zł) i jeszcze raz sie z babą wykłóciłam o piłeczki do drzewka muzycznego
takze mozna wszystko - a jak chcesz nowe to polecam
klik zaglądaj w zakładkę z promocjami - a przesyłka darmowa do dowolnego sklepu empik
co do raczkowania to moja zaczela smigac ok 9 miesiaca usiadła dopiero w 11 a chodzenie zatrybiła w 13
i od tamtej pory to przewróciła sie moze z 15 razy - jakos jej dobrze trzymanie pionu wychodzi
Maria - w Auchan szooook wczoraj przezylam jak zobaczylam ile tam jest zabawek... i oczywiscie nie moglam sie powstrzymac
a mąż czemu nie miły - bardzo miły
ihhihihi pozdrawiamy
mogliscie zostać jeszcze na obiad na drugi dzień - kluski śląskie z karczkiem... mniam .... - wstyd sie przyznac ze pierwszy raz w zyciu robilam a wyszly takie ze hohohoh.... mala bez sosu sie zajadala bo takie jej smakowaly najbardziej
agga - gratuluje wynikow - ale ft3 i 4 tez bym radzila zrobic bo ten wynik to gorna granica prawie - ksiazkowo jest 1-1,2
phelania - u mnie do porodu to nawet w karte ciazy nie zagladali tylko sie o wszystko pytali, cukrzyca nie byla zaleceniem do wywoływania porodu a nawet do biegania na ktg - pierwsze mialam na porodowce robione
pepsi - u mnie po porodzie dochodzily do 200 potem sie uspokoiły i jak mierzyłam juz w domu to było ok - krzywą zrobiłam dopiero po pół roku bo wczesniej nie miałam jak - no i ciężko było się przestawić na nowe normy - jakos te 140 i to 2 godziny po posiłku nie miesciły mi się w głowie
no i się rozpisałam
i dodam jeszcze ze Maria jak to kobieta w ciąży
widzi się podwójnie - bo na prawde wygląda super
ja przy niej wyglądałam jak armata