nice-girl
Fanka BB :)
Domkaa - a ten Viburcol to na receptę jest, czy można samemu kupic? Ja jak już się mocno w nocy męczył to dawałam syropek z paracetamolem, ale staram się jednak unikać wszelkich płynnych leków, bo on na ogól na wszyskie syropki po pewnym czasie się uczula i lepiej zostawić na sytuację jak będzie chory. No ale czopek to mogłoby być lepsze rozwiązanie. No własnie mamy ten gryzak z TT w kształcie smoczka i jeszcze ten gryzak-dziąsełko. Fajne są, chociaż jak go męczy to on wtedy ma gdzieś gryzaki i się drze i jak mu daje to rzuca wszystkim, więc one to tak ogólnie są fajne do gryzienia, ale nie jak mu dokucza.
No i już wiem czemu wczoraj tak marudził. Rano dopiero co zauważyliśmy opuchnięte dziąsło w miejscu prawej górnej dwójki, a wieczorem już ząbek był przebity - więc się nie dziwię że marudził jak mu tak intensywnie się wyrzynał. Mąż był z małym w sklepie po zakupy i ten zaczął się drzeć i aż mu krew poszła z tego dziąsła, tak gwałtownie wychodził. Jak wrócili ze sklepu to już ząbek na wierzchu był.
Co do BB-grypserki to ja tez jakby co chętna jestem
Aasica - aby kłopoty zdrowotne jak najszybciej się skonczyły i malutka już się nie męczyła.
No i nie da mi nerwusek już dalej doczytać, lecę
No i już wiem czemu wczoraj tak marudził. Rano dopiero co zauważyliśmy opuchnięte dziąsło w miejscu prawej górnej dwójki, a wieczorem już ząbek był przebity - więc się nie dziwię że marudził jak mu tak intensywnie się wyrzynał. Mąż był z małym w sklepie po zakupy i ten zaczął się drzeć i aż mu krew poszła z tego dziąsła, tak gwałtownie wychodził. Jak wrócili ze sklepu to już ząbek na wierzchu był.
Co do BB-grypserki to ja tez jakby co chętna jestem
Aasica - aby kłopoty zdrowotne jak najszybciej się skonczyły i malutka już się nie męczyła.
No i nie da mi nerwusek już dalej doczytać, lecę