Witajcie kochane
Nice kochana dobrze że już masz potwierdzone to co wymagało potwierdzenia! Nie mam wątpliwości co do tego że Przemek za chwilę odrobi lekcje. Tylko dźwięczy mi w uszach hasło - opóźniony!!! Dżizes kto używa takiej terminologii?
W każdym razie Ty byłaś czujna i wielki + dla Ciebie za to...bo mówiłaś i pytałaś pediatrę!
Te rzeczy wymagają ćwiczeń ale je bardzo szybko się nadrabia
Czekamy na wieści
Po drugie kochana!!!
Jak Ty mi nie przestaniesz się denerwować durnymi przechodniami bo inaczej ich nie nazwę to ja spakuję młodą, przyjadę i chętnie się wybiorę z Wami na spacer! Do cholery jasnej jak człowiekowi brakuje na pieluchy i inne elementarne rzeczy to mijają szerokim łukiem i jeszcze pod nosem dorabiają ideologię! Jak idzie matka w upał z ubranym dzieckiem, któremu słońce wali po oczach to nic dziwnego! A Ciebie zaczepiają? Niewiarygodne! Po prostu niewiarygodne!
Powiedz że to nie opalenizna, nie uczulenie tylko wieczorami z mężem jak się nudzicie to gryziecie i drapiecie młodego dla fanu! Nie no ja się musze wybrać jednak z Tobą bo nie mogę uwierzyć że tak zaczepiają matkę z dzieckiem. W szoku jestem! Och ile razy ktoś popatrzył na mnie i małą ale ja potrafię zabić wzrokiem więc wychodzę raczej na aspołeczną wizualnie
Na koniec..mam nadzieję że w tej przychodni pomogą Ci zwalczyć alergię, trzymam mocno kciuki :*
Pamiętaj - rób swoje i ciesz się macierzyństwem tak jak do tej pory, pomimo przeciwności!
I tak jak Agga pisała - wal wszystko tutaj co masz do wyrzucenia, nie tłamś w sobie
A właśnie dziewczyny...ostatnio widziałam, że niektóre forumowiczki mają swój slogan
Strasznie to fajne
I tak sobie myślę, że może opracowałybyśmy na słodziakach terminologię, która bez obaw pozwoli nam wyrzucać pewne emocje
Co Wy na to?
Agga Ty to też masz się...jak nie okresy, bóle to uczulenia
O rany, rany jak to mówi jedna z Nas
Tequila skoro już trafiłaś do nas to śmiało - co Cię sprowadza? Zakładamy wszystkie że cukrzyca ciążowa...
Zamieniamy się w słuch
Elmoo no kobietko pisz pisz w miarę możliwości...Choroby mamy współczuję
A suwaczek będzie pod czujną obserwacją!
A dziewczyny mam wieści od
Nimue Wszystko u niej ok
Zapytam czy mogę wkleić tu na ogół co napisała bo to taka wiadomość do nas wszystkich
Cdn