Kasia_B wszystkiego naj naj naj dla Stasia na 6 miesięcy!
Co do D2 to grałaś single playera, multi czy battle.net? Jeśli grasz na battle.net to moglybysmy razem xD ja gram na cbn.. w sumie to nawet nie wiwem czy obn jeszcze istnieje
nice-girl gratuluję pomyślnych wyników
) Cieszę się razem z Tobą
)
iryska zazdroszczę z tym snem
Ja jeśli nie prześpie 8h to chodze jak snięta ryba, a o 15 padam na twarz. No i 8h to absolutne minimum... gdybym miała możliwość to bym po 12h spała^^
Na chustach się nie znam wprawdzie i nie miałam, ale jakoś nie ufam im. Zresztą u mnie nosidełko też się nie sprawdziło.
gabrielko przechodź na tabex jak najszybciej!
No ale musisz być pewna, że chcesz bo jeśli będziesz dalej widziała pozytywne strony palenia to jeśli nie masz silnej woli to nic z tego nie będzie.
Dzisiaj/jutro się nie zdołuję bo jest na to za gorąco. No i @ juz sobie poszła (1 dzień.. wow, rekord) więc życie jest piekne, super i w ogóle ;p mimo niepowodzeń ;-)
A ja trochę umieram^^ Z M dzisiaj zafundowaliśmy sobie kebaba. Że trzeba było się Filipkiem zająć bo to już taka pora była, to wtrzepałam jedzonko w trybie expresowym. No i mam za swoje! Od kilku godzin żołądek mi rozsadza mimo leżenia na lewym boku i mięty
Sprzątnąć znowu mi się nie udało.. a w ogóle wszyskie dzisiejsze plany w łeb wzięły. Nawet sandałkow dla Filipka dostać nie możemy! Upatrzyliśmy sobie takie fajne ze sztywną piętą i zakrytymi palcami ze skórki za 89zł w Coccodrillo i od dwóch tygodni jeździmy po buciki, które to od tych 2 tygodni "będą pojutrze". Znaczy są ale rozmiar 21 i 23... a nam potrzebny jest 22
A dzisiaj to już w ogóle się wkurzyłam bo bylismy tam i baba po 2 tygodniach nam mówi, że można zamówić ale to gdzieś za 2 tygodnie będą! Ja zła bo chciałam Filipkowi przymierzyć bo to zawsze lepiej, a w innych obówniczych zupełny syf jest
Nie dość, że kosztuje to 100zł albo i 150 to jeszcze albo pieta odkryta, albo palce, albo nie ze skóry. No i Filip tym sposobem zaparza nogę w zimowych bucikach
W sobotę w Elblągu będziemy, to mam nadzieję że tam coś sensownego znajdziemy bo mi szkoda biedaka. No i wygląda jak nie powiem co... ubranko letnie, a buciki zimowe.
AAAAAAAA!!! K*WA! Własnie sie skapnęłam, że okno otwarte... a ja caluśki czas przy zapalonym swietle. Patrzę co tam o żarówkę uderza a tam jakaś ćma a obok niej full robali i jakichś muszek i innych badziewiaków :|
No i jeszcze Filip nie chce dzisiaj zasypiać.
No normalnie jakiegoś pecha dzisiaj mam ;p
P.S. Inwazję owadów mam w domu... ratuj się kto możeeeeee!!!