No więc się cieszę, dziewczynki ;-)
reklama
AbEjA
Mamy styczniowe 2007
wiecie ja zaczełam brac to yasminelle pare dni temu i nie czuje póki co spadku libido :-) tyle, ze póki co mam jeszcze okres.... jak to mawiał mój kolega "dobry koń i po błocie pociągnie" ale chyba jedna jeszcze zaczekam...z gwałceniem męża
Dziewczyny nie wiem czemu, ale pojawił mi się dziś taki śluz właśnie jaki miałam w ciąży. Nie wiem co to oznacza, bo nie pamiętam jak to było w cyklu miesiączkowym, bo ostatni okres miałam..... 17 miesięcy temu!!!! Nie pamiętam, czy taki też się miewa w cyklu, kurcze. Macie podobnie?
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
Lorien ... u mnie przed miesiączką też pojawia się taki śluz , natomiast jak to było w ciąży z tym śluzem to już za bardzo nie pamiętam ;-)... ale mi się wydaje, że w ciąży to ja śluzu właśnie nie miałam
K
kasiulka0901
Gość
Dziewczyny nie wiem czemu, ale pojawił mi się dziś taki śluz właśnie jaki miałam w ciąży. Nie wiem co to oznacza, bo nie pamiętam jak to było w cyklu miesiączkowym, bo ostatni okres miałam..... 17 miesięcy temu!!!! Nie pamiętam, czy taki też się miewa w cyklu, kurcze. Macie podobnie?
co to znaczy taki jak w ciąży?
Kama83
Fanka BB :)
Ja dostalam pierwszy @ od 17 miesiecy.Szczerze mowiac to troche sie zmartwilam,bo mialam tylko 3 dni,ale aby nie bylo tak dobrze to myslalam ze nie wytrzymam z bolu,tak brzuch dawal we znaki.Jeszcze przed ciaza cieszylam sie bo okres mialam bezproblemowy 4-5 dni i zadnych bolesci,a tu masz cos sie przyplatalo:-(.
reklama
kamamamusia
Fanka BB :)
Lorien, nie przejmuj się , ja już 2 razy w ciągu tygodnia robiłam testy ciążowe...
Czułam sie jakbym znowu zaszła...haha, a to chyba mam burze hormonalną po odstawieniu malucha od cycka....
Czułam sie jakbym znowu zaszła...haha, a to chyba mam burze hormonalną po odstawieniu malucha od cycka....