reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co z sexowaniem się??

reklama
wiecie ja zaczełam brac to yasminelle pare dni temu i nie czuje póki co spadku libido :-):-D tyle, ze póki co mam jeszcze okres.... jak to mawiał mój kolega "dobry koń i po błocie pociągnie" ale chyba jedna jeszcze zaczekam...z gwałceniem męża :-D

Dziewczyny nie wiem czemu, ale pojawił mi się dziś taki śluz właśnie jaki miałam w ciąży. Nie wiem co to oznacza, bo nie pamiętam jak to było w cyklu miesiączkowym, bo ostatni okres miałam..... 17 miesięcy temu!!!! Nie pamiętam, czy taki też się miewa w cyklu, kurcze. Macie podobnie?

Lorien ... u mnie przed miesiączką też pojawia się taki śluz :tak:, natomiast jak to było w ciąży z tym śluzem to już za bardzo nie pamiętam :-D ;-)... ale mi się wydaje, że w ciąży to ja śluzu właśnie nie miałam :confused:

Dziewczyny nie wiem czemu, ale pojawił mi się dziś taki śluz właśnie jaki miałam w ciąży. Nie wiem co to oznacza, bo nie pamiętam jak to było w cyklu miesiączkowym, bo ostatni okres miałam..... 17 miesięcy temu!!!! Nie pamiętam, czy taki też się miewa w cyklu, kurcze. Macie podobnie?

co to znaczy taki jak w ciąży?

Lorien Ja przed miesiączą mam upławe lekko zabarwione krwią, ale nie taką "żywą" czerwienią, tylko taką "przybrudzoną" ;-):-D

Ja dostalam pierwszy @ od 17 miesiecy.Szczerze mowiac to troche sie zmartwilam,bo mialam tylko 3 dni,ale aby nie bylo tak dobrze to myslalam ze nie wytrzymam z bolu,tak brzuch dawal we znaki.Jeszcze przed ciaza cieszylam sie bo okres mialam bezproblemowy 4-5 dni i zadnych bolesci,a tu masz cos sie przyplatalo:-(.

Miałyście rację kochane. Przyszła @, a już się zastanawiałam czy przypadkiem ten śluz to nie oznaka ciąży. Ufffffff. Chociaż chyba nie zmartwiłabym się za bardzo ;-)

reklama
Lorien, nie przejmuj się , ja już 2 razy w ciągu tygodnia robiłam testy ciążowe:-p...
Czułam sie jakbym znowu zaszła...haha, a to chyba mam burze hormonalną po odstawieniu malucha od cycka....:cool2:

Do góry