reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

co z sexowaniem się??

reklama
wiecie ja zaczełam brac to yasminelle pare dni temu i nie czuje póki co spadku libido :-):-D tyle, ze póki co mam jeszcze okres.... jak to mawiał mój kolega "dobry koń i po błocie pociągnie" ale chyba jedna jeszcze zaczekam...z gwałceniem męża :-D

Dziewczyny nie wiem czemu, ale pojawił mi się dziś taki śluz właśnie jaki miałam w ciąży. Nie wiem co to oznacza, bo nie pamiętam jak to było w cyklu miesiączkowym, bo ostatni okres miałam..... 17 miesięcy temu!!!! Nie pamiętam, czy taki też się miewa w cyklu, kurcze. Macie podobnie?

Lorien ... u mnie przed miesiączką też pojawia się taki śluz :tak:, natomiast jak to było w ciąży z tym śluzem to już za bardzo nie pamiętam :-D ;-)... ale mi się wydaje, że w ciąży to ja śluzu właśnie nie miałam :confused:

Dziewczyny nie wiem czemu, ale pojawił mi się dziś taki śluz właśnie jaki miałam w ciąży. Nie wiem co to oznacza, bo nie pamiętam jak to było w cyklu miesiączkowym, bo ostatni okres miałam..... 17 miesięcy temu!!!! Nie pamiętam, czy taki też się miewa w cyklu, kurcze. Macie podobnie?

co to znaczy taki jak w ciąży?

Lorien Ja przed miesiączą mam upławe lekko zabarwione krwią, ale nie taką "żywą" czerwienią, tylko taką "przybrudzoną" ;-):-D

Ja dostalam pierwszy @ od 17 miesiecy.Szczerze mowiac to troche sie zmartwilam,bo mialam tylko 3 dni,ale aby nie bylo tak dobrze to myslalam ze nie wytrzymam z bolu,tak brzuch dawal we znaki.Jeszcze przed ciaza cieszylam sie bo okres mialam bezproblemowy 4-5 dni i zadnych bolesci,a tu masz cos sie przyplatalo:-(.

Miałyście rację kochane. Przyszła @, a już się zastanawiałam czy przypadkiem ten śluz to nie oznaka ciąży. Ufffffff. Chociaż chyba nie zmartwiłabym się za bardzo ;-)

reklama
Lorien, nie przejmuj się , ja już 2 razy w ciągu tygodnia robiłam testy ciążowe:-p...
Czułam sie jakbym znowu zaszła...haha, a to chyba mam burze hormonalną po odstawieniu malucha od cycka....:cool2:

Do góry