reklama
A
ania_zywa
Gość
To mnie troszke uspokoiłaś:-). moja mam mówi, że im więcej czytam tych książek medycznych, tym więcej chorób sobie wynajduje.
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
To już prawie hipochondria;-).To mnie troszke uspokoiłaś:-). moja mam mówi, że im więcej czytam tych książek medycznych, tym więcej chorób sobie wynajduje.
A
ania_zywa
Gość
Teraz jak mam Hanie to bardziej o niej myślę niz o sobie, więc z tą moją hipochondią jest juz o wiele lepiej.
MamaAntosia
Antosiowo-Alutkowa :)
No i całe szczęście.Teraz jak mam Hanie to bardziej o niej myślę niz o sobie, więc z tą moją hipochondią jest juz o wiele lepiej.
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
(....)
a słyszałam ostatnio, że są jakieś wkładki bez hormonów. Muszę o to zapytać ginka. Może się skuszę
... ... sa z miedzi lub ze złota ... ja mam z miedzi .... a czy jeszcze jakieś bez hormonów są to nie wiem
tika
Mamy styczniowe 2007 Mama Mateuszka
heheheh .... nie zarzuciłaś tylko zbombardowałaś ;-)
Wkładka starcza na 5 lat, koszt zależy trochę od lekarza , najlepiej kupić ją sobie w aptece (cena ok. 100-120 zł), a założenie kosztuje zazwyczaj tyle co wizyta z USG, czyli w granicach 100-140 zł.
Bóli brzucha żadnych nie miałam, natomiast krwawienia minimalnie bardziej obfite niż bez wkładki. No i przy tej pierwszej wkładce zdażały mi się czasem leciutkie plamienia miedzy @.
Wkładka starcza na 5 lat, koszt zależy trochę od lekarza , najlepiej kupić ją sobie w aptece (cena ok. 100-120 zł), a założenie kosztuje zazwyczaj tyle co wizyta z USG, czyli w granicach 100-140 zł.
Bóli brzucha żadnych nie miałam, natomiast krwawienia minimalnie bardziej obfite niż bez wkładki. No i przy tej pierwszej wkładce zdażały mi się czasem leciutkie plamienia miedzy @.
reklama