reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co z sexowaniem się??

Aniu Ja mam takie upławy przed miesiączką jak tylko pamiętam. To nie jest niebezpieczne. Jak to kiedyś usłyszałam od ginka "taka uroda mojego organizmu" :confused::baffled: Ale przynajmniej wiem, że góra za dwa dni będzie @

reklama
To mnie troszke uspokoiłaś:-). moja mam mówi, że im więcej czytam tych książek medycznych, tym więcej chorób sobie wynajduje:-D:-D:-D.

Teraz jak mam Hanie to bardziej o niej myślę niz o sobie, więc z tą moją hipochondią jest juz o wiele lepiej:-D:-D:-D.

Tika I jak się czujesz z taką wkładką? Nie masz żadnych problemów z bólem, obfitością miesiączki? A jaki jest koszt takiej wkładki i na ile lat ona starcza? O kurcze, ale zarzuciłam cię pytaniami :sorry2:

heheheh .... nie zarzuciłaś tylko zbombardowałaś :-D;-)
Wkładka starcza na 5 lat, koszt zależy trochę od lekarza :dry:, najlepiej kupić ją sobie w aptece (cena ok. 100-120 zł), a założenie kosztuje zazwyczaj tyle co wizyta z USG, czyli w granicach 100-140 zł.
Bóli brzucha żadnych nie miałam, natomiast krwawienia minimalnie bardziej obfite niż bez wkładki. No i przy tej pierwszej wkładce zdażały mi się czasem leciutkie plamienia miedzy @.

reklama
Do góry