reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

co z sexowaniem się??

Aniu Ja mam takie upławy przed miesiączką jak tylko pamiętam. To nie jest niebezpieczne. Jak to kiedyś usłyszałam od ginka "taka uroda mojego organizmu" :confused::baffled: Ale przynajmniej wiem, że góra za dwa dni będzie @

reklama
To mnie troszke uspokoiłaś:-). moja mam mówi, że im więcej czytam tych książek medycznych, tym więcej chorób sobie wynajduje:-D:-D:-D.

Teraz jak mam Hanie to bardziej o niej myślę niz o sobie, więc z tą moją hipochondią jest juz o wiele lepiej:-D:-D:-D.

Tika I jak się czujesz z taką wkładką? Nie masz żadnych problemów z bólem, obfitością miesiączki? A jaki jest koszt takiej wkładki i na ile lat ona starcza? O kurcze, ale zarzuciłam cię pytaniami :sorry2:

heheheh .... nie zarzuciłaś tylko zbombardowałaś :-D;-)
Wkładka starcza na 5 lat, koszt zależy trochę od lekarza :dry:, najlepiej kupić ją sobie w aptece (cena ok. 100-120 zł), a założenie kosztuje zazwyczaj tyle co wizyta z USG, czyli w granicach 100-140 zł.
Bóli brzucha żadnych nie miałam, natomiast krwawienia minimalnie bardziej obfite niż bez wkładki. No i przy tej pierwszej wkładce zdażały mi się czasem leciutkie plamienia miedzy @.

reklama
Do góry