reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

co z sexowaniem się??

reklama
JA mam tylko jeden problem wieczny bałagan w domu:tak::laugh2:
Emilka chce wszystko robić sama:tak: i jest ok gdy ktoś z nas jest przy niej
ale są i takie sytuacje gdy Emilka nam zniknie z pola widzenia i wtedy hulaj dusza piekła nie ma:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: Ostatnio dorwała serek homogenizowany i wysmarowała siebie i fotel:happy: no ale winna jestem ja bo powinnam przewidzieć że ten mój mały diabełek ma coraz dłuższe łapki:-D ( no i nie siedzieć na bb)

A jak jest już faktycznie straszny bałagan to każda ląduje u siebie w łóżeczku a ja sprzątam:laugh2:

No i obiad mam ugotowany , pranie robie co dwa dni:-p i nawet mam czas sie wymalować i posiedzieć choć trochę na forum i gg:laugh2::laugh2::laugh2:

A teraz w tak zwanym " międzyczasie " robie mojemu mężowi smalec ze skwarkami i cebulka i jabłuszkiem :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Jakoś muszę mu wynagrodzić to cierpliwe czekanie na " dobre czasy ";-):-p

wow Tynka jak Ty to robisz? ja przy jednym maluchu wiecznie w pizamie i glodna jestem :-)

TYNKA POGRATULOWAC:-) JA MAM POMOC MOJA BABCIA MI POMAGA :tak: A JAK MI ZNIKNELA NA TRZY DNI TO NIE WIEDZIALAM GDZIE RECE WLOZYC I ZA CO SIE WZIASC OBIADU NIE BYLO MAZ JADAL W PRACY:zawstydzona/y:

Kurde to moj malec chyba jest aniolem, bo ja moge w domu jako tako cos zrobic. Obiad zawsze ugotuje, a posprzatac udaje mi sie raz na 2, 3 dni tak konkretnie. No ale pewnie to jest kwestia tego ze jest na butli i karmie Go co 4 godzinki, a nie jak Wy co godzine. :confused: Z tej strony to sie ciesze, ze jest na butli, ale z drugiej.. jakos tak czegos mi brakuje. :baffled:

A co do sexu to jakos wogole nie mam na niego ochoty. I nie wspomne o tym, ze wcozraj mnie krew zalala. :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: A bylo tak pieknie. Brzuch mnie boli i jestem wsciekla na wszystko i wszystkich. :wściekła/y:

Aph czy ja dobrze zrozumiałam dopadła cie pierwsza @?:confused:

U mnie przy Emilce to przez pierwsze dwa tygodnie potwornie chciało mi się spać a teraz to jakoś daję sobie radę...choć nie ukrywam , że są takie dnie gdy śpię do 10 :-pale wtedy do Paweł jest w domu:-p

reklama
Do góry