reklama
kamamamusia
Fanka BB :)
Wszystko zalezy od organizacji czasu. Ja mam z tym zawsze problem
PZDR
Racja święta....ja tez chyba ma ten problem....
A ty Tynka to wygląda, ze genialna jesteś- ja z 2 dzieci to bym chyba cały dzień w piżamie chodziła ....
T
tynka
Gość
JA mam tylko jeden problem wieczny bałagan w domu
Emilka chce wszystko robić sama i jest ok gdy ktoś z nas jest przy niej
ale są i takie sytuacje gdy Emilka nam zniknie z pola widzenia i wtedy hulaj dusza piekła nie ma Ostatnio dorwała serek homogenizowany i wysmarowała siebie i fotel no ale winna jestem ja bo powinnam przewidzieć że ten mój mały diabełek ma coraz dłuższe łapki ( no i nie siedzieć na bb)
A jak jest już faktycznie straszny bałagan to każda ląduje u siebie w łóżeczku a ja sprzątam
Emilka chce wszystko robić sama i jest ok gdy ktoś z nas jest przy niej
ale są i takie sytuacje gdy Emilka nam zniknie z pola widzenia i wtedy hulaj dusza piekła nie ma Ostatnio dorwała serek homogenizowany i wysmarowała siebie i fotel no ale winna jestem ja bo powinnam przewidzieć że ten mój mały diabełek ma coraz dłuższe łapki ( no i nie siedzieć na bb)
A jak jest już faktycznie straszny bałagan to każda ląduje u siebie w łóżeczku a ja sprzątam
Karlam1
mamy styczniowe 2007 Mamusia Michasia :o)
No i obiad mam ugotowany , pranie robie co dwa dni i nawet mam czas sie wymalować i posiedzieć choć trochę na forum i gg
A teraz w tak zwanym " międzyczasie " robie mojemu mężowi smalec ze skwarkami i cebulka i jabłuszkiem
Jakoś muszę mu wynagrodzić to cierpliwe czekanie na " dobre czasy ";-)
wow Tynka jak Ty to robisz? ja przy jednym maluchu wiecznie w pizamie i glodna jestem :-)
T
tynka
Gość
TO dopiero poczatki ......za jakis czas bedziecie bardziej zorganizowane
karola2007
Mamy styczniowe 2007 majowe mamy'08
TYNKA POGRATULOWAC:-) JA MAM POMOC MOJA BABCIA MI POMAGA A JAK MI ZNIKNELA NA TRZY DNI TO NIE WIEDZIALAM GDZIE RECE WLOZYC I ZA CO SIE WZIASC OBIADU NIE BYLO MAZ JADAL W PRACY
aph
Mamy styczniowe 2007 Mama Roberta 24.12.06
Kurde to moj malec chyba jest aniolem, bo ja moge w domu jako tako cos zrobic. Obiad zawsze ugotuje, a posprzatac udaje mi sie raz na 2, 3 dni tak konkretnie. No ale pewnie to jest kwestia tego ze jest na butli i karmie Go co 4 godzinki, a nie jak Wy co godzine. Z tej strony to sie ciesze, ze jest na butli, ale z drugiej.. jakos tak czegos mi brakuje.
A co do sexu to jakos wogole nie mam na niego ochoty. I nie wspomne o tym, ze wcozraj mnie krew zalala. A bylo tak pieknie. Brzuch mnie boli i jestem wsciekla na wszystko i wszystkich.
A co do sexu to jakos wogole nie mam na niego ochoty. I nie wspomne o tym, ze wcozraj mnie krew zalala. A bylo tak pieknie. Brzuch mnie boli i jestem wsciekla na wszystko i wszystkich.
T
tynka
Gość
Aph czy ja dobrze zrozumiałam dopadła cie pierwsza @?
U mnie przy Emilce to przez pierwsze dwa tygodnie potwornie chciało mi się spać a teraz to jakoś daję sobie radę...choć nie ukrywam , że są takie dnie gdy śpię do 10 ale wtedy do Paweł jest w domu
U mnie przy Emilce to przez pierwsze dwa tygodnie potwornie chciało mi się spać a teraz to jakoś daję sobie radę...choć nie ukrywam , że są takie dnie gdy śpię do 10 ale wtedy do Paweł jest w domu
reklama
karola2007
Mamy styczniowe 2007 majowe mamy'08
Robercik Wszystkiego Najlepszego Z Okazji Ukonczenia Drugiego Miesiaczka:-)