reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

co z sexowaniem się??

reklama
JA mam tylko jeden problem wieczny bałagan w domu:tak::laugh2:
Emilka chce wszystko robić sama:tak: i jest ok gdy ktoś z nas jest przy niej
ale są i takie sytuacje gdy Emilka nam zniknie z pola widzenia i wtedy hulaj dusza piekła nie ma:laugh2::laugh2::laugh2::laugh2: Ostatnio dorwała serek homogenizowany i wysmarowała siebie i fotel:happy: no ale winna jestem ja bo powinnam przewidzieć że ten mój mały diabełek ma coraz dłuższe łapki:-D ( no i nie siedzieć na bb)

A jak jest już faktycznie straszny bałagan to każda ląduje u siebie w łóżeczku a ja sprzątam:laugh2:

No i obiad mam ugotowany , pranie robie co dwa dni:-p i nawet mam czas sie wymalować i posiedzieć choć trochę na forum i gg:laugh2::laugh2::laugh2:

A teraz w tak zwanym " międzyczasie " robie mojemu mężowi smalec ze skwarkami i cebulka i jabłuszkiem :laugh2::laugh2::laugh2::laugh2::laugh2:
Jakoś muszę mu wynagrodzić to cierpliwe czekanie na " dobre czasy ";-):-p

wow Tynka jak Ty to robisz? ja przy jednym maluchu wiecznie w pizamie i glodna jestem :-)

TYNKA POGRATULOWAC:-) JA MAM POMOC MOJA BABCIA MI POMAGA :tak: A JAK MI ZNIKNELA NA TRZY DNI TO NIE WIEDZIALAM GDZIE RECE WLOZYC I ZA CO SIE WZIASC OBIADU NIE BYLO MAZ JADAL W PRACY:zawstydzona/y:

Kurde to moj malec chyba jest aniolem, bo ja moge w domu jako tako cos zrobic. Obiad zawsze ugotuje, a posprzatac udaje mi sie raz na 2, 3 dni tak konkretnie. No ale pewnie to jest kwestia tego ze jest na butli i karmie Go co 4 godzinki, a nie jak Wy co godzine. :confused: Z tej strony to sie ciesze, ze jest na butli, ale z drugiej.. jakos tak czegos mi brakuje. :baffled:

A co do sexu to jakos wogole nie mam na niego ochoty. I nie wspomne o tym, ze wcozraj mnie krew zalala. :wściekła/y: :wściekła/y: :wściekła/y: A bylo tak pieknie. Brzuch mnie boli i jestem wsciekla na wszystko i wszystkich. :wściekła/y:

Aph czy ja dobrze zrozumiałam dopadła cie pierwsza @?:confused:

U mnie przy Emilce to przez pierwsze dwa tygodnie potwornie chciało mi się spać a teraz to jakoś daję sobie radę...choć nie ukrywam , że są takie dnie gdy śpię do 10 :-pale wtedy do Paweł jest w domu:-p

reklama
Do góry