reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co się dzieje w moim brzuszku ?(z perspektywy lekarza)

Gratuluje As,Little_Nina,Czarnula!:tak:
Kilolek trzymam kciuki,zeby jednak nie bylo to czym Cie przerazaja.
Wikasik i jak?
Ja tez juz jestem po wizycie.Leo ma sie bardzo dobrze i tez jest potezny ponad 600gr- w czasie usg ziewal:-)W wiekszosci bez zmian u mnie,szyjka wciaz za krotka,ale zamknieta,lozysko polozone za nisko,a do tego mam mase badan do zrobienia 17.01,bo niestety i w tej ciazy dowiadzielam sie ze mam wielowodzie (http://pl.wikipedia.org/wiki/Wielowodzie) :-:)-:)-(
Skoro z Leo jest wszystko dobrze,to albo bedzie bez powodu przyrost tych wod(jak to byla w ciazy z V),albo moze cukrzyca sie u mnie zaczyna(choc badania do tej pory idealne pod tym wzgledem,a i nie ma innych objawow).
No nic,zobaczymy co bedzie,wciaz sie nie zalamuje,bo nie umiem myslec ze cos moze pojsc zle,moze byc tylko dobrze :tak:
Trzymam kciuki aby wszystko było dobrze ! a napewno bedzie:tak: Super ze maleństwo zdrowo rośnie :-)

reklama
Jestem. Wszystko z dzidziusiem dobrze, zreszta czego innego sie nie spodziewalam :) Urzadzenie dopplera wychwycilo serducho, wiec tym razem bez usg. Bilo pieknie :)

Potwierdzilam, ze nie ma przeciwskazac co do plywania - we wszelkich "zbiornikach" wodnych od basenu, przez zatoke, do oceanu wlacznie. Zapytalam tez o dlugosc szyjki, jak jest powyzej 2cm, to jest ok, moja 5.4, wiec super. Jedyne co, to kazal zrobic badanie zelaza i jeszcze czegos ze wzgledu na dretwiejace i oslable rece, bo byc moze lekka anemia sie pojawila i dlatego mi tak wszystko z rak leci.

Dziewczyny super że z maluszkami wszystko ok. Fiore trzymam kciuki żeby wszystko się unormowało ale najważniejsze że z Leo ok kawał chłopa z niego. Wikasik również gratuluje udanej wizyty i oby wyniki były ok.:-)

Jestem. Wszystko z dzidziusiem dobrze, zreszta czego innego sie nie spodziewalam :) Urzadzenie dopplera wychwycilo serducho, wiec tym razem bez usg. Bilo pieknie :)

Potwierdzilam, ze nie ma przeciwskazac co do plywania - we wszelkich "zbiornikach" wodnych od basenu, przez zatoke, do oceanu wlacznie. Zapytalam tez o dlugosc szyjki, jak jest powyzej 2cm, to jest ok, moja 5.4, wiec super. Jedyne co, to kazal zrobic badanie zelaza i jeszcze czegos ze wzgledu na dretwiejace i oslable rece, bo byc moze lekka anemia sie pojawila i dlatego mi tak wszystko z rak leci.
Gratuluje udanej wizyty:-D

wikasik Super !!!!
U nas 2 cm szyjka to już biją na alarm i ze szpitala nie wychodzisz .;-):-):-)
Jak widać co kraj to obyczaj :-D:-D:-D

As, jaka słodka Twoja Kruszynka!

Fiore, życzę Ci, aby się wszystko unormowało! Leo kawał chłopaka rośnie:-).

Wikasik, Gratuluję udanej wizyty!

Trzymam kciuki za kolejne wizyty, oby były udane!

reklama
Do góry