reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co się dzieje w moim brzuszku ?(z perspektywy lekarza)

ja tez juz po :)
mój synek waży 569 g, miałam usg normalne i dopochwowe :) wszystko jest w jak najlepszym porzadku. termin zostaje ten sam 6 maj. kolejne usg mam 15 marca :)

reklama
Gratulacje dziewczyny!

Ja mam wizyte jutro :) Ciekawe czy doppler zadziala, czy moze zalapie sie na usg...? Niestety tez bede musiala swoje odczekac. Swoja droga dziwne, ze jak mialam pierwsza mozliwa godzine, to czekalam i tak do godziny... Jutro mam o 45 pozniej, wiec zobaczymy... I ciekawe jaki lekarz sie trafi, ostatnio byla super babka.

Jakie pytania zadajecie swoim ginom? W wielu miejscach sa porady, by zapisac, ale potem nie zapomniec zapytac, a ja w sumie nigdy o nic nie pytam. Czyzby ksiazka i net mi wystarczaly...?

Edit:
PS - chcialabym wiedziec, ile moje dzieciatko wazy, ale tu nikt nie podaje, tylko wymiary.

Ostatnia edycja:
Karolki, As, Czarnula- Gratuluję udanych wizyt! Oby tak dalej!

Za wszystkie przyszłe wizyty trzymam mocno kciukaski! Wikasik, ja też zaczęłam zapisywać pytania, bo zawsze zapominałam o co miałam zapytać, a net to tylko net. Najlepiej chyba bezpośrednio zapytać lekarza, jeśli sa jakieś wątpliwości. My też jutro idziemy na wizytę, ale tylko z wynikami badań.

To jeszcze dopiszę ,bo mam chwilkę wolnego.
Ja już wiedziałam wcześniej ,ale dziś potwierdziło się na 100% .
W kartę już mam wpisane :
płeć płodu -żeńska :-):-)
Akurat mała siusiała i mam nagrane na filmie :-D:-D:-D:-D:-D,więc o pomyłce mowy nie ma.
Gin powiedział sama pani widzi ,pęcherz był pełen ,a jest pusty ,przy okazji wiemy ,że nereczki zdrowe i wszystko super pracuje !!! :-):-)
Do tego jeszcze uciekała ,zasłaniała buźkę rączkami,ziewała,ssała kciuka ,no nie nudzi się małej :-D:-D:-D:-D
Fotki wrzucę jutro ,jak zeskanuję ;-):-):-)

As, czarnula gratuluje udanych wizyt
kikolek zycze aby wszystko sie unormowalo i zebys nie musialam byc na jakichs scislych dietach.

ja mam dzis wizyte i juz sie boje wejscia na wage, po sobie czuje ze przytylam przez te 5 tyg

reklama
Do góry