reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co się dzieje w moim brzuszku ?(z perspektywy lekarza)

Kilolek trzymam kciuki zeby bylo ok:tak:
Ja nie wazylam sie od konca listopada, ale chyba oprocz brzucha nic wiecej nie uroslo:eek:a moze sie zdziwie:sorry:

reklama
Jestem i pisze co nastepuje. Mam w brzuchu 450 g zdrowego, meskeigo szczescia:)
Stopka 3,9 cm :) WSzystko na miejscu i tak jak potrzeba, termin potwierdzil sie co do dnia na 19 maja. Pepowina w porzadku, lozysko, ilosc wod.
Lekarz stwierdzil ze dziecko wyjatkowo fotogeniczne i pieknie sie prezentuje, rzadko sie zdarza zeby sie tak ustawialo:) buzke pieknie widzialam.

Stopka 3,9 cm :) WSzystko na miejscu i tak jak potrzeba, termin potwierdzil sie co do dnia na 19 maja. Pepowina w porzadku, lozysko, ilosc wod.
Lekarz stwierdzil ze dziecko wyjatkowo fotogeniczne i pieknie sie prezentuje, rzadko sie zdarza zeby sie tak ustawialo:) buzke pieknie widzialam.
Super wieści :-D oby tak dalej:-)

Wreszcie dostałam się do kompa .
Też po wizycie .
Wszystko w porządku .
Nasza panienka waży 439 g i jest bardzo ruchliwa.
Terminy nadal mam 2 z o.m 19,a z USG 22 maja ;-):-):-)

Wreszcie dostałam się do kompa .
Też po wizycie .
Wszystko w porządku .
Nasza panienka waży 439 g i jest bardzo ruchliwa.
Terminy nadal mam 2 z o.m 19,a z USG 22 maja ;-):-):-)
super dziewczyny, gratuluję

reklama
Do góry