reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co się dzieje w moim brzuszku ?(z perspektywy lekarza)

reklama
Dziewczyny cieszę się, że mogę czytać same pozytywne wieści od Was:) Dzielę radość razem z Wami! I ślę buziaki w brzusie:)

już po wizycie, wszystko jest ok maluch ładnie rośnie waży już 618g wszystko ma ładnie rozwinięte, ruchliwy był jak zawsze czyli bardzo. Łożysko na razie dość nisko ale mam się jeszcze tym nie martwić maluch jak na razie pupką do dołu. Według usg termin porodu przesunął mi się już na 29 kwietnia więc bardzo możliwe że nie będę majówką... choć moj gin powiedział, że mam się zbytnio nie sugerować tymi datami z usg bo najważniejsza jest data liczona od OM czyli u mnie na 5 maja.

Dziewczyny - gratuluję udanych wizyt!:-)
U mnie też data porodu się przesuwa na kwiecień. Ja się z tego cieszę, bo sama urodziłam się 27 kwietnia więc liczę na prezent najlepszy na świecie :-D

Martusia gratuluje udanej wizyty :-) dobrze ,ze maleństwo zdrowe :-D mi tez ostatnio wyszedł termin porodu na 30 kwietnia ;-) ale w karcie ciazy jest maj i tego sie trzymajmy :-p

Martusia22267 gratulacje udanej wizyty :-) rośnie twoj maluszek ;-) pieszczoszka też bykm chciała urodzić trochę wcześniej ale termin jak narazie stały 5 maja.

Ja mam termin na 20 maja ale tak po cichu również licze na prezent urodzinowy bo sama urodzilam sie 14 maja. Mój maluch dzisiaj tak szaleje ze az milo:) ale to chyba skutek tego ze zjadlam sporo slodkiego. pozdrawiam majóweczki:-)

reklama
Według usg termin porodu przesunął mi się już na 29 kwietnia więc bardzo możliwe że nie będę majówką... choć moj gin powiedział, że mam się zbytnio nie sugerować tymi datami z usg bo najważniejsza jest data liczona od OM czyli u mnie na 5 maja.
Martusiu22267 gratuluje wizyty!Nie Ty jedna bedziesz kwietniowka,ale tutaj zostajemy ;-)

Do góry