reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co się dzieje w moim brzuszku ?(z perspektywy lekarza)

reklama
Dorka , kilolek, karwiczki
dziewczyny gratuluje udanych wizyt.Ja idę jutro i trochę się boję bo wyniki morfologi i moczu jakoś kiepskie i brzuch mnie pobolewa i ciągnie sama jestem sobie winna bo wzięłam się za porządki i teraz mam za swoje.

Gratuluje udanych wizyt!! Najważniejsze, że wszystko w porządku, nadprogramowymi kilogramami będziemy się martwić po porodzie ;-)

I ja też po wizycie. Wyniki badań są ok. To co mnie niepokoiło to prawdopodobnie wynik piasku w nerkach. Mam dużo pić i na razie tyle. Morfologia bez dramatu. Szyjka ma się dobrze, nic się nie rozwiera, brzuch miękki. Było szybkie USG, żeby sprawdzić co z pępowiną i na szczęście Mała się odwinęła. Pozycja cały czas główką w dół. Oczywiście tuzin badań na następną wizytę: do powtórzenia morfologia i mocz, a dodatkowo odczyn Coombsa, antygen Hbs, Alat i posiew na paciorkowca. Wizyta za 3 tygodnie. Generalnie wizyta udana. Nie wiem niestety ile Mała waży i mierzy, bo tak dokładnego USG nie miałam dzisiaj ale na pewno rośnie.
Pozostałym wizytującym się dzisiaj gratuluję dobrych wieści

reklama
Do góry