reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co się dzieje w moim brzuszku ?(z perspektywy lekarza)

reklama
Byłam dziś u gin, okazało się, że mam krótką szyjkę i lekkie rozwarcie. Powiedziała, że mam leżeć plackiem bo grozi mi poród przedwczesny. Pamela jest ułożona główkowo i waży 1600. miała mi zapisać fenoterol ale ze wzgledu na moje serce dostalam 3x2 luteine i 3x1asmag. jutro oddaje laptopa do naprawy wiec jakby ktos chcial sie dowiedziec czegos to sms:)

Carmella dasz rade juz duzo nie zostało, lez i odpoczywaj a na pewno bedzie lepiej, tak jak u mnie tez miałam małe rozwarcie i miekka szyjke macicy, polezałam i teraz jest ok. Trzymam kciuki &&& bedziemy w kontakcie

A, właśnie, lekarka powiedziała że jak będą skurcze/ból podbrzusza to od razu na izbę przyjęć jechać. teraz mam jakieś dziwne uczucie, załatwiłam się z wielkim trudem jak zawsze-.- i teraz jakoś mi dziwnie, dotykami się w ... okolice intymne i wystaje mi cipa na 2 cm ;| tzn jakby ją coś wypychało od środka, nie wiem jak to powiedzieć, nie jest normalna jak zawsze tylko napięta i wystająca :|

ja jednak teraz jadę oddać laptopa do naprawy więc nie wiem ile mnie nie będzie. trzymajcie się

Ja również po wizycie. Na szczęście wszystko jest w porządku, zapis ktg idealny, szyjka na razie dobrze trzyma, wód płodowych nie przybywa tak dużo ,a mój synuś waży już 2250:-).
Carmella trzymam kciuki , dacie radę:happy:.

Gratuluje udanych wizyt oby do maja już niedługo zostało. Carmella leż i odpoczywaj i na pewno będzie dobrze:-) Kciuki za Ciebie i Pamelke:-). Za wszystkie wizytujące dzisiaj mocne kciuki. Ja wizytuje jutro i też mam nadzieję że będzie wszystko ok:-)

reklama
Carmella to zycze milego wypoczynku, zeby za bardzo Ci sie nie nudzilo,juz niedlugo maj:tak:
Tynka super ze wizyta udana:tak:

Do góry