reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co się dzieje w moim brzuszku ?(z perspektywy lekarza)

As nie dziwię się że wysiadasz już , ja sama nie wiem czy wytrzymałabym tyle jednak ja to miękka jestem nie to co Ty :tak:, wierze że dasz radę, trzymam za Was obie kciuki.

reklama
Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i dobrych wieści. Za potrzebujące dalej trzymam kciuki. Ja co prawda wizyty dzisiaj nie miałam ale miała moja siostra (też ma termin na maj) i niestety nie jest dobrze. Jutro z samego rana ma się stawić w szpitalu bo Jej mała maluszek jest za mały na wiek ciąży. Więc się nie fajnie porobiło. Jutro jadę zająć się jej półtorarocznym synkiem. Mam nadzieję, że będzie dobrze. Jeśli macie jeszcze siłę na dodatkowe trzymanie kciuków to będę wdzięczna.

Dziewczyny gratuluję udanych wizyt i dobrych wieści. Za potrzebujące dalej trzymam kciuki. Ja co prawda wizyty dzisiaj nie miałam ale miała moja siostra (też ma termin na maj) i niestety nie jest dobrze. Jutro z samego rana ma się stawić w szpitalu bo Jej mała maluszek jest za mały na wiek ciąży. Więc się nie fajnie porobiło. Jutro jadę zająć się jej półtorarocznym synkiem. Mam nadzieję, że będzie dobrze. Jeśli macie jeszcze siłę na dodatkowe trzymanie kciuków to będę wdzięczna.
pewnie ze sa sily ;-) kciuki mozno trzymane! mam nadz ze to tylko pomyłka usg i wszystko zakonczy sie dobrze !

As modlitwa pelna para,non-stop!
Katasza za siostrzyczke tez sie pomodle i juz sie modle,bedzie dobrze!

Fiore, Pieszczoszka, Suse gratuluje udanych wizyt najważniejsze że maluszki mają się ok. Katasza kciuki za siostrę mocno zaciśnięte. Za wszystkie potrzebujące i wizytujące dziś również mocne kciuki. Będzie dobrze. Musi.:-)
As za Ciebie i Karolinkę również mocne kciuki już niedługo zostało, podziwiam silną psychikę i oby tak dalej.&&&&&

Dziewczyny dzięki za kciuki. Właśnie rozmawiałam z siostrą. Niestety dalej czeka na IP. Nie wie, czy ją przyjmą. Problem jet taki, że malutka nie przybiera na wadze. Zaczął się 31 tydzień ciąży a waży dalej ok. 1300. No ale zobaczymy co będzie dalej. Dam wam znać.

As trzymaj sie,mam nadzieje ze psycholog pomoze:tak:
Katasza kciuki zacisniete za siostre:tak:
pieszczoszka moze tak zostanie do konca:-D Ja mam nadzieje ze nie przekrocze 18kg na plus:tak:
fiore bedzie dobrze:tak:Leo dzielny chlopak i poczeka jeszcze troche:tak:

reklama
Do góry