reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co się dzieje w moim brzuszku ?(z perspektywy lekarza)

reklama
Anik gratuluje udanej wizyty :tak: pomiarami sie nie przejmuj bo sa w normie tak jak paulinka pisze :tak: moj mial caly czas brzuszek mnieszy o 2 -3 tyg a dzisiaj juz dogonił reszte :tak:wiec widzisz jak to jest no i trzeba miec to tez na uwadze ze to jest tylko maszyna i ryzyko błedu jest znaczne :tak:a skoro lekarza nic nie nie pokoi to tez cos znaczy :tak:

Fiore super ze z leo wszystko dobrze :tak:a ty lez i naprawde duzo odpoczywaj a bedzie dobrze :tak: musi byc !

Gratuluje udanych wizyt, ciesze sie ze u wszystkich w miare pomyslnie a za Fiore i inne potrzebujace dodatkowo &&&&
Widze ze nasze maluchy wagowo sa podobnie :-D

Gratuluje udanych wizyt a za te które mocnych kciuków potrzebują zaciskam. Musi być dobrze. Fiore dobrze że z Leo wszystko ok, to jest najważniejsze. Duże te wasze dzieciaczki są ja nie wiem ile moja gwiazda waży bo ostatnie usg miałam w 20 tygodniu, ale do następnego już niedługo.:-)

Dziekuje Kobietki!
Ja wiem,ze bedzie dobrze,bo moja sytuacja w porownaniu do wielu innych majoweczek nie jest jeszcze taka tragiczna.Modle sie,zeby pozostac w domu jak najdluzej i zeby Leo sie tak nie spieszyl,to wszystko.Za 3tygodnie bede spokojniejsza,byle by dobrnac do tego 34 tyg.

reklama
Do góry