Martusia22267
Fanka BB :)
nuta dla Ciebie również gratulacje:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
hej dziewczyny ja dziś po ostatnim usg doplerowskim wszytko ok dzidzia ułożona jak trzeba łożysko wysoko na tylnej ściance tylko nasza królewna nie jest za duża 1600 gram możliwe że poprostu jest trochę młodsza niż to wynika z terminu ostatniej miesiączki lub bedzie poprostu mniejszym dzieckiem jak to lekaż powiedział troche mniejsze niż "średnie" trochę się poczatkowo zmartwiłam że jest za malutka ale lekarz mnie uspokoił noi stwierdziłam że może to i lepiej mi bedzie łatwiej urodzić a dziewczynka wcale duża być nie musi tak to sobie tłumaczę.pochwale się jeszcze zdjąkiem bo ślicznie ustawiła zdjęcie i lekarz aż powiedział że musi zrobić zdjęcie.
Gratuluje wszsytkim udanych wizyt i duzych dzieciaczkow:-)
Ja wczoraj juz sily nie mialam zeby napisac po powrocie
A wiec u nas wszystko ok, mały wazy juz 1502 g czyli juz sporo. Wszystko jest ok. A lezy oczywiscie poprzecznie tak jak przypuszczałamwiec szanse ze sie odwroci wg mnie malutkie,starszy lezal posladkowo i po 30 tyg sie nie odwrocil juz
A ta mala bestia lezy jak w kolysce, pleckami na kosciach miednicy, główka pod żołądkiem i twarzyczka w gore zwroconawiec nie wiem jakie akrobacje ja czekaja zeby glowe w dol skierowacZaraz wybieram sie do okulisty z wynikami, bez zapisu wiec wszechobecne "włochate nakrycia glowy"mnie zlinczuja pewniemusze jednak jechac po zaswiadczenie do porodu
witajcie ponownie! JA juz po wizycie. Oleńka bedzie na 99% Ola, mam zdjecie jej narzadów, nareszcie sie wypieła i pokazała co ukrywała przez tyle tygodni, jest obrócona główka w dól, mam nadzieje ze tak pozostanie bo przy jej ruchliwosci wszystko mozliwe. Musze wam powiedzieć,ze wyjatkowo dzisiaj na usg była na tyle spokojna, ze bez problemu ginka mogła ja zmierzyc i podejrzec. Oby zawsze na wizytach i w gosciach byla taka kochana jak dzisiaj:-) jestem szczesliwa, ze rozwarcie sie nie poglebia od wewnatrz szyjka zamknieta i nie skraca sie. Oby tak dalej....nastepna wizyte mam w kwietniu ale 23marca musze isc do szpitala na jakies badania. Prawdopodobnie posiewowe jak dobrze pamietam.
trzymam kciuki za reszte dziewczyn
Ja po wczorajszej wizycie też zadowolona jestem bo Hania cały czas Hanią jest a ostrzegłam mojego gin że wszystko różowe mam więc nie może mi tu numeru odstrzelić.Termin z usg i om takki sam, zdrowa jest , śliczne wszystko pracuję, wyniki też mam super nawet się uśmiał z tej mojej glukozy że po glukozie mniejszy wynik niż przed ale to oznacza że trzustka pracuję idealnie no i 7 kg na plusie ale gin mówi że jest ok.Jest tak idealnie że aż się boje że za pięknie.
Wiec i ja po wizycie szyjka zamknieta i wszystko ok ,juz wiem takze czym mi sie synus wypina caly czas ...pupa ku radosci mamy fiknal głowa w dól:-)mam nadzieje ze juz tak pozostanie :-) wazy juz ok ok 2100 wiec w miesiac poszedl kilo do przodu :-) tak jak mama juz jestem spokojniejsza ,najwazniejsze ze zdrowy