reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

reklama
:szok::szok::szok::szok:
ło matko jedyna ale wasze dzieciaczki gadusiają:szok::szok::szok: czy tylko moja jeszcze nie mowi, nawet mama nie powie. Czasem tata, papa, ble, siiii, ple (picie), buba (huśtawka) ,niam niam:-D i łe (kupa). A propo Zuź za to dziś rano mnie obudziła i mówi
łe, łe no to ja ją chyc na nocnik i prosze moje dziecko zawołało ze chce na nocki, ładnie sie załatwiła tam gdzie trzeba:tak::tak:

Po zachowaniu Julki można się zorientować, że ma jakąś "grubszą sprawę" w pieluszce... :-) ale boi się nocnika, zraziła ją drakula :angry: a na sedes boi się siadać ale woła łooooo jak się wodę spłukuje :-D

Dzis pierwszy raz weszła bez pomocy na łóżko! schodzi ładnie tyłem... potrafi zużytą pieluchę wyrzucić do kosza, idzie ze mną robić mleko to pokazuje mi gdzie jest puszeczka z mlekiem... potem zanosi mojemu Adamowi, daje w rękę, sciąga kapsel z butelki śmieje się i woła ammmmmm :-D

a ze słówek... kojo - na makaron, ammmm - na jedzenie, brum-brum - na wszystko co jeździ, jak ją usypiam, to śpiewa sobie aaaaaaaa, pytam, jak woła kotek młaaaaaa, a jak piesek - łał... jak owieczka beeeeeee :-D

reklama
Do góry