reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
gratulacje dla Michasia
moja mama Olę nauczyła robic i mówić amen i jest z siebie dumna
Odnośnie modlitwy- mojej koleżanki synek 2-letni jak uczyła go modlitwy to ten szkrab mówił " W imię Ojca, Justyna"
JA nie zapomnę jak mojej siostry syn ( 5 lat ) jak ksiądz chodził po kolędzie i wpadł i mówił modlitwę to on powiedział żeby ksiądz mówił wolniej bo on nie nadąża
Dobrusia juz od jakiegoś czasu robi i mówi amnnnnn. A najlepsze jest to,że za każdym razem jak widzi kościół to też robi amen, sama z siebie
Brawo dla kolejnej gaduły Krystianka
mejdia
czerwcóweczka 2008 ;)
To ja dołączam do grona mam "amenowiczów".
Babcia Wojtka nauczyła też całować krzyżyk,
więc dziś w kościele to całą mszę miał wielkiego
dziuba na twarzy )))
I tylko cmokał to w stronę ołtarza, to na konfesjonał,
albo na obrazy z drogą krzyżową!
No żeby tak mnie całował...
I od jakiś dwóch dni mówi nie da tylko daaayyyj!
Babcia Wojtka nauczyła też całować krzyżyk,
więc dziś w kościele to całą mszę miał wielkiego
dziuba na twarzy )))
I tylko cmokał to w stronę ołtarza, to na konfesjonał,
albo na obrazy z drogą krzyżową!
No żeby tak mnie całował...
I od jakiś dwóch dni mówi nie da tylko daaayyyj!
maajka
Czerwcowa mama 2008
Dziewczyny-a dawalyscie juz dzieciom pic ze slomki?Bo ja chodze dumna jak paw-kupilam Mai mleczko z kaszka w kartonikach ze slomka i Maja w minute zalapala jak ciagnac:-)I pije sobie ladnie ze slomki:-)(oczywiscie,lekko ja podgryzajac;-))
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Mój Bartek nie umie pic przez słomkę, tylko ją gryzie i wywrac kubek do góry nogami... pewnie z czasem załapie... Majka gratulacje! ;-):-)
marlena nad
:)
Bartus
Gratulacje dla Majeczki
Gratulacje dla Majeczki
reklama
mata-kow
mama do kwadratu :)
Gratulacje dla zdolnych maluszków czasami potrafią zaskakiwać umiejętnościami ;-)
Dobrusia nauczyła sie wydmuchiwac nos w chusteczkę w szoku byłam, bo wciągnęła sobie do nosa wodę z chusteczki nawilżanej (uwielbia z niej wyciskać wodę ) i mąż przystawił jej chusteczke do nosa i kazał dmuchać, a ta wydmuchała nosa
oprócz tego ogląda ostatnio sama książeczkę i mówi kann, kann ja sie patrze, a tam kangur ma manie zbierania kamyków i nawet mówi kamk
Dobrusia nauczyła sie wydmuchiwac nos w chusteczkę w szoku byłam, bo wciągnęła sobie do nosa wodę z chusteczki nawilżanej (uwielbia z niej wyciskać wodę ) i mąż przystawił jej chusteczke do nosa i kazał dmuchać, a ta wydmuchała nosa
oprócz tego ogląda ostatnio sama książeczkę i mówi kann, kann ja sie patrze, a tam kangur ma manie zbierania kamyków i nawet mówi kamk