reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

Witam jeśli mogę to się pochwle mową mojego synka,u nas jest mama,tata,baba,dziadzia,adzia,daj gdzie,ide,jade,odejdż,kici i na pieska po imieniu żwirek

reklama
gratulacje dla Michasia
moja mama Olę nauczyła robic i mówić amen i jest z siebie dumna

Odnośnie modlitwy- mojej koleżanki synek 2-letni jak uczyła go modlitwy to ten szkrab mówił " W imię Ojca, Justyna" :-D:-D:-D:-D

JA nie zapomnę jak mojej siostry syn ( 5 lat ) jak ksiądz chodził po kolędzie i wpadł i mówił modlitwę to on powiedział żeby ksiądz mówił wolniej bo on nie nadąża
:-D:-D:-D

Dobrusia juz od jakiegoś czasu robi i mówi amnnnnn. A najlepsze jest to,że za każdym razem jak widzi kościół to też robi amen, sama z siebie :tak:

Brawo dla kolejnej gaduły Krystianka :tak:

To ja dołączam do grona mam "amenowiczów".

Babcia Wojtka nauczyła też całować krzyżyk,
więc dziś w kościele to całą mszę miał wielkiego
dziuba na twarzy :))))
I tylko cmokał to w stronę ołtarza, to na konfesjonał,
albo na obrazy z drogą krzyżową!
No żeby tak mnie całował...

I od jakiś dwóch dni mówi nie da tylko daaayyyj!

Dziewczyny-a dawalyscie juz dzieciom pic ze slomki?Bo ja chodze dumna jak paw-kupilam Mai mleczko z kaszka w kartonikach ze slomka i Maja w minute zalapala jak ciagnac:-)I pije sobie ladnie ze slomki:-)(oczywiscie,lekko ja podgryzajac;-))

moja od razu słomkę załapała aż byłam w szoku - nauczyła się od siostry ale z kolei starsza to się długo uczyła

Mój Bartek nie umie pic przez słomkę, tylko ją gryzie i wywrac kubek do góry nogami... :baffled: pewnie z czasem załapie... Majka gratulacje! ;-):-)

reklama
Gratulacje dla zdolnych maluszków :tak: czasami potrafią zaskakiwać umiejętnościami ;-)
Dobrusia nauczyła sie wydmuchiwac nos w chusteczkę :szok: w szoku byłam, bo wciągnęła sobie do nosa wodę z chusteczki nawilżanej (uwielbia z niej wyciskać wodę :sorry2:) i mąż przystawił jej chusteczke do nosa i kazał dmuchać, a ta wydmuchała nosa :tak:
oprócz tego ogląda ostatnio sama książeczkę i mówi kann, kann ja sie patrze, a tam kangur :rofl2: ma manie zbierania kamyków i nawet mówi kamk:tak:

Do góry