reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

jutro bede nadrabiac główny a teraz musze ale o musze sie pochwalic!!!! Mamy o to nastepujace słowa w repertuarze:
chau
mial
mu
gugu (a kuku)
da (daj)
mama
tata
baba
am

i niesmiertelne aghm :-D:-D

Alem dumna aż tak sie sama dziwie żem jesze nie pękła :-D:-D:tak::tak:

No dobra to mu i mial to tylko raz powiedzial ale zaliczone!!!! Ale chał jest często :-p

ide kurna spac bo co ja tu jeszcze robie - pisze sama ze sobą zamiast spac.... ale wy wiecie czemu.... agentki Mosadu:cool::sorry:

reklama
Głuszku, ale Misio pieknie mowi :-) Gratulacje!
U nas tez Ola mowi duzo i glosno :-p A ostatnio to wziela sie za powtarzami wyrazow (nawet tych skomplikowanych) ale wychodza jej same koncowki :-D Najlepsze bo ja wiem o co jej chodzi :-D

ale Misiu sie rozgadal,fiu,fiu,fiu:tak:
Olenka tak jak Marys probuje powtarzac dziwne polskie wyrazy z ,,sz,, ,,cz,, fajnie to jej wychodzi

nio i slynne:

gdzie? albo dzie?:tak:
mama-ma,mama-da:-D
Wida-tzn Wika(pies)

U nas jest non stop "a co to???" non stop, co chwila, i na wszystko paluszkiem i pytanie "a co to???" i jeszcze domaga się odpowiedzi bo jak nie to zamęczy tym pytaniem człowieka na śmierc :-)

JA nie zapomnę jak mojej siostry syn ( 5 lat ) jak ksiądz chodził po kolędzie i wpadł i mówił modlitwę to on powiedział żeby ksiądz mówił wolniej bo on nie nadąża

reklama
Do góry