reklama
agusia04
Czerwcowa mama'08
Majeczko gratuluję. A z tym wstawaniem w łóżeczku to jakbym o Kubie czytała. Identycznie. Rzadko jest tak, że jak go położę to od razu zaśnieNo i ja moge sie w koncu pochwalic,ze Maja sama juz wstaje!:-)
Na razie tylko w lozeczku-i przez co tylko klade ja spac,to musze przychodzic po kilka razy,zeby ja polozyc znowu,bo ciagle wstaje na nozki.....
Jasio no pięknie pięknie. Gratuluję. A co tam mam będzie na siłę wciskać. Masz rację, trzeba mówić o swoich potrzebach;-)
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Gratuluje wszystkiem dzieciaczkom!!!
A u nas rewelacja!!!!! Bart zrobił kupkę i siusiu do nocnika!!!! A wczoraj wieczorem kupiłam, a on dzisiaj z rana już zrobił! Ależ jestem dumna!:-)
A u nas rewelacja!!!!! Bart zrobił kupkę i siusiu do nocnika!!!! A wczoraj wieczorem kupiłam, a on dzisiaj z rana już zrobił! Ależ jestem dumna!:-)
agusia04
Czerwcowa mama'08
Bartusiu gratuluję. Wielkie brawa dla Ciebie:-):-):-)
magdalenkakol
Fan(ka)
Gratulacje dla czerwcowych dzieciaczkow. Moj WEojtek dalej jest 100 lat za murtzynami. Noo ale taka jego natura Nie wstaje nie raczukje sam nie usiadzie. Czołga sie i pelza robi to z szybkoscia blyskawicy. Otwiera szuuflady wyciaga ich zawartosc. Miesza psu w miskach . Robi kosi kosi i taki duzy jednak na słowa papa kreci głowa na nie nie. nie nie ostatnio jest bardzo czesto uzywane .
mata-kow
mama do kwadratu :)
Brawo zdolne maluchy
reklama
kasiau30
Czerwcowa mama'08
A moja Ola dzisiaj zbiła lampkę i to dość grube szkło było. Starsza jej pilnowała a mąz poszedł do łazienki umyć zęby
Na szczęście jej sięnic nie stało. Lampka stała na komodzie która jest blisko łóżeczka , mała pociągnęła za kabelek - nadal ulubioną zabawkę - sznureczki i kabeleczki
Ola robi parę kroków w bok trzymając się rączkami kanapy , potrafi kucnąć i usiąść ze stania sięgając po zabawkę która jej spadnie na podłogę , jak chce zeby ją wyjąć z łóżczeczka krzyczy ne ne ne i śmiesznie zamyka przy tym oczy
Raczkuje z szybkością światła do pokoju siostry - ściąga jej z regalu rzeczy - tylko patrzeć jak starsza będzie przed nią zamykała drzwi :-)
Na szczęście jej sięnic nie stało. Lampka stała na komodzie która jest blisko łóżeczka , mała pociągnęła za kabelek - nadal ulubioną zabawkę - sznureczki i kabeleczki
Ola robi parę kroków w bok trzymając się rączkami kanapy , potrafi kucnąć i usiąść ze stania sięgając po zabawkę która jej spadnie na podłogę , jak chce zeby ją wyjąć z łóżczeczka krzyczy ne ne ne i śmiesznie zamyka przy tym oczy
Raczkuje z szybkością światła do pokoju siostry - ściąga jej z regalu rzeczy - tylko patrzeć jak starsza będzie przed nią zamykała drzwi :-)