reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

No i ja moge sie w koncu pochwalic,ze Maja sama juz wstaje!:-)
Na razie tylko w lozeczku-i przez co tylko klade ja spac,to musze przychodzic po kilka razy,zeby ja polozyc znowu,bo ciagle wstaje na nozki.....

reklama
Majeczko gratulacje :-D
A mój Jasio dzis rano przy jedzeniu kaszki (jak już nie chcial jeść) powiedzial ne kce :rofl2: zaczął mówić tse, si

No i ja moge sie w koncu pochwalic,ze Maja sama juz wstaje!:-)
Na razie tylko w lozeczku-i przez co tylko klade ja spac,to musze przychodzic po kilka razy,zeby ja polozyc znowu,bo ciagle wstaje na nozki.....
Majeczko gratuluję. A z tym wstawaniem w łóżeczku to jakbym o Kubie czytała. Identycznie. Rzadko jest tak, że jak go położę to od razu zaśnie

Jasio no pięknie pięknie. Gratuluję. A co tam mam będzie na siłę wciskać. Masz rację, trzeba mówić o swoich potrzebach;-):-D:-D

Gratuluje wszystkiem dzieciaczkom!!!

A u nas rewelacja!!!!! Bart zrobił kupkę i siusiu do nocnika!!!! A wczoraj wieczorem kupiłam, a on dzisiaj z rana już zrobił! Ależ jestem dumna!:-)

Gratulacje dla czerwcowych dzieciaczkow. Moj WEojtek dalej jest 100 lat za murtzynami. Noo ale taka jego natura Nie wstaje nie raczukje sam nie usiadzie. Czołga sie i pelza robi to z szybkoscia blyskawicy. Otwiera szuuflady wyciaga ich zawartosc. Miesza psu w miskach . Robi kosi kosi i taki duzy jednak na słowa papa kreci głowa na nie nie. nie nie ostatnio jest bardzo czesto uzywane .

Brawo zdolne maluchy
oklaski.gif
oklaski.gif
oklaski.gif
oklaski.gif
oklaski.gif

reklama
A moja Ola dzisiaj zbiła lampkę i to dość grube szkło było. Starsza jej pilnowała a mąz poszedł do łazienki umyć zęby
Na szczęście jej sięnic nie stało. Lampka stała na komodzie która jest blisko łóżeczka , mała pociągnęła za kabelek - nadal ulubioną zabawkę - sznureczki i kabeleczki
Ola robi parę kroków w bok trzymając się rączkami kanapy , potrafi kucnąć i usiąść ze stania sięgając po zabawkę która jej spadnie na podłogę , jak chce zeby ją wyjąć z łóżczeczka krzyczy ne ne ne i śmiesznie zamyka przy tym oczy
Raczkuje z szybkością światła do pokoju siostry - ściąga jej z regalu rzeczy - tylko patrzeć jak starsza będzie przed nią zamykała drzwi :-)

Do góry