reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

moj skubaniec juz tak zasuwa na czworakach :szok: a jeszcze tydzien temu robiła kilka niesmiałych kroczków :tak:

Rozkręca się :-D
skoro nasze skarby są podobne w humorkach to za jakis miesiąc będziemy biegać za nimi jak szalone kiedy zaczną chodzić ;-)

Sąsiadka ma psa, który czasami szczeka.
Ja wtedy mówie do Nati:..."Natalcia jak robi piesek - chau chau.."
A Ona na to: "au ..au" :-D:-D:-D

Musi być rozkoszna jak to mówi :-)
ja nadal czekam cierpliwie na pierwsze poważne słowa Jasia

reklama
Moja Olcia śmiesznie gaworzy bo zauważyła że wydaje inne odgłowy jak wysuwa język i jest tak śmiesznie blą blą , coraz szybciej ucieka na czworakach do siostry do pokoju i myszkuje po półkach siostry

Gratulacje dla wszystkich naszych maluszkow!:-)

A Maja dopiero przymierza sie do wstawania-na razie staje na kolankach i jedna noge prosuje.Ale np.przy czyms niskim wstaje juz na nogi-np.podpiera sie przy pudelku po butach,popycha go i idzie razem z nim ;-)

Ja tekże gratuluje czerwcowym dzieciaczkom!!!

Bartut duuużo pełza i jeszcze więcej gada- teraz na topie jest: nie, nie, nie! W ogóle buzia mu się nie zamyka, wczoraj jak wpadli znajomi to się dziwili, że taka gaduła nam rośnie :-)

Gratuluję wszystkich nowych umiejętności naszym czerwcowym maluszkom!!!

Maciuś robi pa pa! I obchód mieszkania trzymając się krzeseł, szafek itd a gdzie nie ma się czego chwycić to siada i zasuwa na czworakach

Antosia nowe umiejętności to:
- siadanie ze stania...ale nie bęc na pupe tylko schyla się, jedną rękę opiera o ziemię i dopiero siada.
- przybija piatkę

Wojtek też powoli próbuje się schylać, właściwie to bardzo rzadko wcześniej upadał, tylko stał, stałłłł i się złościł. Musiałam go sama sadzać.
Piątkę też przybije, ale wygląda to raczej jak "brawo,brawo" w moją rękę.:-)
A wczoraj nauczył się pokazywać paluszkiem oko i nos, ale musi być skoncentrowany bo inaczej nic z tego.

Cieszymy się z postępów wszystkich Maluszków!
Dzieciaki są fantastyczne, zawsze nas czymś zaskoczą !
Pokazuję Wojtkowi różne rzeczy, aż nagle sam je zaczyna robić!!!

reklama
Gratuluję kochanym maluszkom :-D niedługo będą śmigać na nóżkach, że nie nadążymy :rofl2: a mój orzel wlazł dzisiaj na kosz z zabawkami i wspinał się do telewizora - rośnie mi mały akrobata:-p :rofl2::-p

Do góry