reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

reklama
Wspaniałe i mądre Majowo Czerwcowe Dzieciaki oj przepaszam i Lipcowe ....:-D:-):-D
Nawiązując do nocniczka to szczerze Wam powiem, że to juz bardzo duży postęp, moj Fabianek tez tak szybko zaczał robic na nocnik ale jak tylko zaczał chodzic do dobra passa mojego syna sie skonczyła .... zobaczymy jak Nadia sobie poradzi z tym wyzwaniem...:-D

Aniknulko-gratulki dla Jasia!:-)
No wlasnie powiem Wam,ze ja planowalam kupic Mai nocnik dopiero po roczku,a i tak wydawalo mi sie to wczesnie.
Ale widze,ze Wy juz zaczynacie,moja tesciowa tez mowi,ze jak juz dziecko siedzi to mozna juz sadzac na nocniku na probe,no i teraz nie wiem.No i babcia juz oglada nocniki i kaze nam wybierac,ktory chcemy dla Mai....

My dzisiaj mieliśmy powtórkę z rozrywki :-D rano kupka na nocniczek :-D może się przyzwyczai trzeba tylko pilnować malucha :tak:

Kiedy chcę żeby Antos czegoś nie ruszał mówię NIE a on wtedy kręci głowa no i się zastanawiałam czy wie o co chodzi ale mąż mówiący no no osiąga ten sam efekt kręcenie głową czyli rozumie i to w dwóch językach:-)

Kochane bardzo mi was brakuje ale nie dosc ze nie mam laptopa to mam teraz tyle spraw na głowie ze kompletnie mi brak czasu na bb. Niestety torche sie pochrzaniło ale nie z dziecmi tylko ze zdrowiem ale za to Michas mi tak szaleje ze szok. Dlatego wpadłam sie pochwalic!
Michas zaczał raczkowac, masakra jest szybszy niz błyskawica, nie mozna go teraz z oczu spuscic bo sam wstaje, po prostu wszedzie umie wstac, ostanio zaczał wstawac w wannie, po prostu koszmar, trzeba go teraz cały czas pilnowac bo zaczyna sie puszczac i sam chwile stoi bez trzymanki. A potem co? Oczywiscie leci wiec po prostu trzeba miec teraz oczy dookoła głowy póki nie zacznie łazic co niesety przeczuwam ze szybko nastąpi. Ma takie przyspieszenie jak Marysia wiec to chyba rodzinne! Ale za to bardzo duzo gawaorzy - duzo wiecej niz ona, i umie robic brawo ale nie za kazdym razem. Slicznie mówi mama i baba - juz tak wyraxnie ale oczywiscie bez zrozumienia bo wiadomo ze to za wczesnie. Do tego zrobił sie rozbójnik, co chce to musi byc jego wiec oczywiscie kończy sie na awanturach z Marysią. Wczoraj np. ona w ramjach aktu zemsty popisała go po twarzy długopisem!!!! Przeżyłam traume jak to zobaczyła, bo wiele zygzaków zahaczało o oczy! Uff. A Marysia mnie tez szokuje bo ostatnio nagle mi zaczeła mówic jaka to literka w ksiażeczkach! Chyba sie nauczyła z Mądrego Malucha! Tęsknie i ściskam wszytskie dzieciaczki!!!!

Gluszku fajnie, że się odezwałaś. Widzę, że masz teraz prawdziwe urwanie głowy. Gratulacje dla Michasia i Marysi oczywiście też. Teraz tylko patrzeć jak mały zacznie ganiać:-D oj to dopiero wtedy się zacznie. Czekamy na Twój powrót

reklama

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry