reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

Dobrusiu gratulacje. Ale sprycila już jesteś:tak::tak::-):-)

Stasiu Ty to uzdolniony jesteś. Prześcigasza wszystkich kumpli i koleżanki;-):-D

Aniknulka ale Jasio musial komicznie wyglądać:-D:-D:-D

Azile gratulacje dla Domisia:-)

reklama
ale zdolne dzieciaczki macie:szok::-)
Dobrusia mała gigantka i proszę już zamiłowanie do Kubusia:-)

gratulacje dla wszystkich stojących,siedzących i pełzających maluszków:tak:

u nas pełzanie przód- tył poza tym spokój czekam na skok rozwoju;-):-)

i od kilku dni z zamiłowaniem myje sobie ząbki :tak: a ja tak sie bałam że nie da sobie do dzióbka szczoteczki włożyć... teraz 2 razy dziennie pucuję jej ząbki a potem wyryw mi szczoteczke i myje sama, a co sie tzreba nakombinować, żeby jej potem tą szczoteczkę wziąć żeby płaczu nie było :szok:

Ma zadatki na stomatologa :-D

Mamootku-ale mimo wszystko potrzeba sily,zeby sie tak podciagnac do stania,szczegolnie w wannie.Maja jeszcze nie daje rady;-)

pięknie nam mali wyczynowcy rosna a jakie mądre te dzieciaczki:-D:-D

u nas po za korzystaniem z nocnika do grubszych spraw, umiemy zgasić i zapalić śtatełko, ztobić papa , zaryczeć jak małe lwiątko:-D wyłaczyć telewizor, wraczkować po schodać ( z maminą asekuracją):-D i wychodzi jej coś jak mame tate ,babe:-D odkryła również że pieski uciekają od małych dzieci zwłaszcza jak je się za ogon ciągnie :-D

A Maja od wczoraj pokazuje na zawolanie mojego pieprzyka na dekolcie;-)Mam takiego lekko odstajacego i on jej sie zawsze bardzo podobal,ciagnela go.A teraz jak pytam-Maju,a gdzie jest pieprzyk?-pokazuje paluszkiem wskazujacym dokladnie w pieprzyka (czasem musi odciagnac bluzke;-)) i mowi:te-te:-)

A Maja od wczoraj pokazuje na zawolanie mojego pieprzyka na dekolcie;-)Mam takiego lekko odstajacego i on jej sie zawsze bardzo podobal,ciagnela go.A teraz jak pytam-Maju,a gdzie jest pieprzyk?-pokazuje paluszkiem wskazujacym dokladnie w pieprzyka (czasem musi odciagnac bluzke;-)) i mowi:te-te:-)
Jaka mądra Majunia :tak: Gratulki ;-)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry