reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

reklama
Gratulujemy postępów :tak:
A ja mam w domu lenia :-( nie siedzi (mam się już martwić?:confused:) tym bardziej nie stoi - w sumie pełza do przodu wszędzie i trochę raczkuje, czasami gada, chociaż ostatnio mniej... :sorry2:
Chyba my jesteśmy daleko za murzynami :zawstydzona/y:

Czasem dziecko jest za murzynami a jak dostanie popędu to przegania inne dzieciaki. Moja starsza w wieku małej tylko siedziała z podparciem a co do raczkowania i pełzania to nigdy tego nie robiła , Teraz jest zupełnie zdrowa i typ myśliciela.

Brawo dla Oli za pierwsze stanie ;-) no i dla Antosia za pyk :-D:-D:-D
Dobrusia też dzisiaj pierwszy raz stanęła sama w łóżeczku :tak: i umie już pokazać gdzie jest światełko (czyt. lampa ;-):-D) no i jak jej się zapytam gdzie cos jest nowego i ona nie kojarzy tego, to zaczyna bić brawo i sie cieszyć :-D podobnie jak usiądzie (teraz raczkuje na czworakach do tyłu, robi szpagat i siada :rofl2:) to od razu bije sobie brawo mały narcyz mi rośnie :-D:-D:-D

Czasem dziecko jest za murzynami a jak dostanie popędu to przegania inne dzieciaki. Moja starsza w wieku małej tylko siedziała z podparciem a co do raczkowania i pełzania to nigdy tego nie robiła , Teraz jest zupełnie zdrowa i typ myśliciela.

Dziękuję Ci Kasiau za te słowa :tak:
Ja też nieśmiało myślę, że mała chyba będzie myślicielką :zawstydzona/y:

Gratuluje postępów wszystkich dzieciaczków :tak::-)

U nas tak samo jak u Joaśka... tylko pogada troszkę, ale nie siądzie sam, już nie myślę o wstawaniu, nie raczkuje (może dlatego że panel i ślisko?) brawo nie umie robic, papa też nie :-(

reklama
Daruuunia, to mamy leniuszki w domu ;-) (u nas też parkiet, więc tylko pełzanie)
Jeszcze bym zrozumiała jakby mała urodziła się w niedzielę :-p, a przyszła na świat w poniedziałek :zawstydzona/y:..

Do góry