reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

reklama
Staś ma skończone 6 tygodni i od tygodnia uśmiecha się do mnie i czasem mówi "auuu", albo "guuu".:-D Podnosi główkę już od dawna a ostatnio próbuje podpierać się na rączkach. I jak leży na brzuszku to wędruje w łóżeczku. Wodzi oczkami za zabawką i czasem próbuje uderzyć rączką w zabawkę.

Mój malutki też ma nizły zasięg siku. Wczoraj osikał się cały z góry na dół, ale był zdziwiony. Jak chce cyca to najpierw mnie nawołuje, a jak już czuje że jest ktoś koło niego a cyca nie dostał to płacze. Dziś położyłam go na macie i był zainteresowany zabawkami:-)

Mój Mikołaj jak na razie umie tylko osikać mamę i oczywiście płacze tak głośno że powinien dostać za to medal :-D

moja niunia skończyła miesiąc a dziś się do mnie uśmiechnęła parę razy - cudowne
mam nadzieję że nie zapeszę ale troszkę dłużej śpi - wczoraj zdążyłam zrobić cały obiad bez przerywania i go nawet zjeść
coraz częściej zaczyna wydobywać z siebie dźwięki - fajnie , niedługo będzie gaworzyć na całego

Kasiu moja też wczoraj uśmiechała się do mnie na całego i patrzy sie już w oczy ładnie, a z dzwięków upodobała sobie rrrrrrrrry i agyyyy :-D:-D:-D

moja zaczęła od początku alfabetu i auuu ,aaa, aach....
super że dzieciaki idą do przodu :-):-):-)

Mój Jasiek ma 6 tyg i dźwiga się już na rękach, poza tym jak położę go sobie na brzuszek lub leży na brzuszku taty to odpycha się nogami bo chce wejść wyżej a jak sobie przy tym gada - mówię Wam wygląda to przekomicznie - nawet go nagrałam bo nie wrócą się te chwile :-)
a jak leży na zgiętych (naszych) nogach to daje rączki żeby pomóc mu się podnieść :-D ale jeszcze nie ma dość siły :-) mały gagatek :-)

reklama
czy wasze maluchy ślinią się:confused: mój od kilku dni strasznie:szok: poza tym bije się piąstkami po głowie:sorry2: do tego olał smoczka za to pokochał swoje rączki:cool2:
ogólnie mały cwaniaczek mi rośnie:-D

Do góry