reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

wracając do tematu ;-)

moja malutka jutro będzie miała 3 tyg. a dzisiaj wodziła już wzrokiem za zabawką, no i bardzo podoba się jej dźwięk karuzelki :tak: poza tym mały Pudzian z niej, bo już sztywno potrafi główkę trzymać, no i kręci nią na wszystkie strony :tak: no i leżąc na brzuszku też już dłużej potrafi główkę utrzymać :tak:

reklama
Martuśka moja malutka też jak miała 3 tyg dzwigała głowe że aż znajoma pielęgniarka w szoku była jaka Zuzka silna. :-D ostatnio złapana za rączki próbowała podnieść sie jak do siadania:shocked2: oczywiście skonczyło sia na potężnym spinaniu mięśni :-D
My teraz jesteśmy na etapie rozpoznawania twarzy i uśmiechów do mamy, zwłąszcza z rana kiedy zbieram ją do nas.

Co do pieluszek u nas od niedawna pampers 2 z jedynek zawsze conieco zostawoało na śpiochach i najbliższym otoczeniu (czyt. mamie:-D)

Mój maluszek jak miał 2 tyg już dźwignął głowę byłam w szoku :szok:, że jest taki sztywny. Poprostu SUPERMENI i SUPERMENKI z czerwcowych dzieciaczków :-D wyjątkowe maluszki :-)

Moj Bartuś jak miał 9 dni leżąc na brzuszku przekładał sobie główkę z prawego boku na lewy i odwrotnie :-D położna tez była w szoku- Przeskubane nasze maluchy są!!!

mój pięknie wszystko obsikuje hihi

jest bardzo sztywny, ślicznie podnosi główkę jak lezy na brzuchu, pepek odpadł jak miał 9 dni, papresy mamy 2 i huugiesy też - już od tygodnia, w sumie 1 miałam w szpitalu i byłay od początku nieco maławe:-D:-D, pięknie Michał wodzi oczkami za zabawkami, musze mu zamontowac już karuzelkę, potrafi sam poleżeć z 5 minut, przesypia 4-5 godzin bez jedzenia.

jestem z niego dumna!!!!!!

reklama
idealne te nasze łobuzy;-):-D

od kilku dni moja niunia zaczęła na całego gaworzyć-uśmiechać się i jak mu smutno samemu w łóżeczku nawołuje mamę:-) dzisiaj właśnie obudził mnie rano w ten sposób:tak: i przywitał z pięknym uśmiechem:-)

Do góry