reklama
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Moja Oleńka dziś zaczęła mówić "ma-ma" i ciągle to powtarza
Joasiek, wielkie gratulacje!
Staś dziś trenował dość zabawną pozę: w łóżeczku z leżenia na brzuszku opierał się na główce i podnosił pupę tak, że stał na stópkach i na głowie. Ale miałam ubaw Szkoda, że nie udało mi się zrobić zdjęcia.
No i to co on wyczynia w wannie . Obroty w tempie bączka. Na brzuch, na plecy, nurkowania, bąbelki, próbuje siadać, wstawać. A my pękamy ze śmiechu.
W ciągu jednego tygodnia niesamowity rozwój motoryczny.:-)
Staś dziś trenował dość zabawną pozę: w łóżeczku z leżenia na brzuszku opierał się na główce i podnosił pupę tak, że stał na stópkach i na głowie. Ale miałam ubaw Szkoda, że nie udało mi się zrobić zdjęcia.
No i to co on wyczynia w wannie . Obroty w tempie bączka. Na brzuch, na plecy, nurkowania, bąbelki, próbuje siadać, wstawać. A my pękamy ze śmiechu.
MamaHelenki
bla bla
Joasiek, wielkie gratulacje!
Gratulacje dla Stasia. U mnie nudy, Helenka dalej prawie niemobilna, czasem obróci się od niechcenia i przesunie się kawałek do przodu lub do tyłu mam nadzieję, że niedługo to jakoś ruszy. Wydaje mi się, że dość dużo ją kładę na brzuchu ale ona widocznie ma swoje żłówie tempo rozwoju motorycznego. Za to lubi siedzieć i bawić się swoimi nogami. Ja nie wiem, w tym nie ma żadnej logiki, dużo ją kładłam na brzuchu a nawet nie potrafi dobrze pełzać a nigdy nie sadzałam jej podpartej poduszkami czy coś a siedzi całkiem prosto, nawet się już nie przewraca
joan-na
Fanka BB :)
Gratulujemy postępów
Wasze dzieciaczki już wstawają albo próbują się podciągać do wstawania...a mój leniwiec nawet jeszcze nie siedzi. Nie mówiąc już o samodzielnym siadaniu. Ale go nie popędzamy;-), niech się rozwija w swoim tempie Byle prawidłowo
Wasze dzieciaczki już wstawają albo próbują się podciągać do wstawania...a mój leniwiec nawet jeszcze nie siedzi. Nie mówiąc już o samodzielnym siadaniu. Ale go nie popędzamy;-), niech się rozwija w swoim tempie Byle prawidłowo
joasiek1977
Mamusia Oleńki :)
Dziękujemy
joan-na - moja Olcia też nie siedzi ;-) nadrabia natomiast w pełzaniu i przemieszczaniu się
joan-na - moja Olcia też nie siedzi ;-) nadrabia natomiast w pełzaniu i przemieszczaniu się
reklama
daruuunia3
Czerwcowa mama'08
Gratulacje dla wszystkich dzieciaczków!!!!
A mój Bart teraz nie śmieje się normalnie tylko dosłownie robi miny jak rozrabiaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No komicznie to wygląda!!!!! I tak jak Magdziarka wklejam dowód na zamknięty! ;-)
A mój Bart teraz nie śmieje się normalnie tylko dosłownie robi miny jak rozrabiaka!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! No komicznie to wygląda!!!!! I tak jak Magdziarka wklejam dowód na zamknięty! ;-)