reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

dziewczyny widze ze jakos tu o ząbkach duzo sie gada to mam problem i chciałam sie zapytac - Michal ma górne i dolne jedynki. Popuchły mu bardzo górne dziasła ale wlasnie teraz kurde troche sie martwie bo nie sa to dziąsła zaraz koło jedynek tylko tak troche dalej i zastanawiałam sie czy to mozliwe ze mu 3 ida (bo kły to raczej po 2 i 4 wychodza) ale odstęp miedzy nimi jest troche maly zeby mu sie tam zabek jeszcze zmieścił - tylko co dwójki ida a bedzie taka szpara? Tam jest miejsca tak jakby na pół ząbka miedzy jedynką a tym popuchnietym dziąsłem. Wiem ze jak wyjda to po wyglądzie zobacze czy to kieł czy dwójka ale jedank wolałabym sie was dopytac czy któras tak miała?

reklama
Staś jeszcze nie "mówi".
Dziś zainteresował się pralką. Przywędrował do łazienki i opierając się o pralkę wspinał się na kolanka.:-)

A Antoś ostatnio sobie ukochał nie nie nie nie...i kręci przy tym głową.
No i mamy pierwsze anglojęzyczne dady ( tak to wymówił). Mąż szczęśliwy jakby tata mu nie wystarczyło. czyli one parent one language skutkuje!
ojej zapomniałam o najważniejszym. Antos raczkuje..nóżki naprzemiennie i idziemy..tylko głowa obita bo siada przekręca się raczkuje i czasem traci równowagę i bach......a nei wszędzie jest dywan..przecież nie założe mu kasku.są łzy i guzy. Mam nadzieje, ze od takich uderzeń nic mu nie będzie.

Ostatnia edycja:
Ale mnie Magdziarko uprzedzilas!;-)Gratulki dla Antoska!
Bo ja chcialam sie wlasnie pochwalic,ze Maja dzis sama usiadla z czworakow!:-)Co prawda nie raczkuje,tylko przyjmuje ta pozycje do raczkowania i dzis z niej usiadla.a jaka byla zadowolona!:-)Potem jej juz sie znudzilo,odchylila sie do tylu i bec...Glowka w podloge-i tez lzy,placz.....

u nas słow jako takich brak jedynie to tatata i różne gugaie gaganie bubanie i mmmmmruki,i jej ulubione ajajajajajajajajaj śmiejemy się że jak żydówka Salci z jakiego filmu czy przedstawienia:-D Za to ku zdziwieniu mojemu i rehabilitantki mała zasuwa na kolanach jak mały motorek siada bez problemu i znow na czrworaka a jak sie na panelach rozjedzie na plasko to cyk podciąga nogi i dalej w droge:eek: w chodziku szaleje ze az miłotak przebiera nogami że niemal biega , wspina sie po wszytkim do pozycji stojącej a jak z siadu złapie ją za dłonie to wstaje i stawia kroki :-D

reklama
Antosiu Majeczko ogromne gratulace składam na ręce Waszych Mam:-)

Bruno jak chce mnie zawolac to krzyczy "eee" :-D
To samo u mnie bo tak to Kuba wygadany nie jest. Tak tylko po swojemu gaworzy.

a my chyba mamy zabka cos tam stuka pod lyzeczka
Wojtusiu gratuluję:tak::-)

Głuszku ale Michaś zdolniacha. Graruluję:-):-)

Mamoot dla Stasia też ogromne gratulacje

Marta i dla Dobrusi gratulki

A Kuba nadal nie siedzi za to coraz pewniej przebiera nózkami jak stoi.

Do góry