reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

reklama
Wojtus-gratulki:-)

Maja dzis dorwala sie do ladowarek od telefonow,bo jak glupia zostawilam na podlodze.Na szczescie w pore zauwazylam,ze juz tam dopelzala i sie nimi interesuje.
Musze teraz bardziej uwazac....

Aniknulka :-D:-D:-D

Moja rozrabiarę udaje sie temperować :tak: mówie nie wolno, nu nu i nie ciągnie za najniższą szufladę :tak: za to sięga po tą wyżej :eek::-D no ale zawsze to coś ;-)

oststnio namiętnie kręci szczebelkami w łóżeczku (mamy robione przez wujka stolarza ;-)) i one wtedy strasznie piszczą :-D

a zisiaj bez problemu sie z nia dogaduje na kaszląco, wystarczy kaszlnąć a ona zaraz po swojemu :tak::-D

może niech zacznie w końcu mama mówić ;-) bo jak na razie to mnie "na na" woła :sorry:

no i jak jest zmęczona to mówi "ini" a jak już jest tak padnieta, że chce spać to "ny ny, NY NY NYYYYY NYYYYYYYYYYY:-D

Dziekujemy
U mnie Wojtek tez do kabelkow ciagnie a dzisiaj doral skaknke Kingi ale byl zadowlony
A Nie mowi dalej nic Oprocz swojego Koi koi jak jest spiacy

U nas nadal gada tylko po swojemu...nic sensownego z tego nie wychodzi;-):-):-).
Wczoraj odkrył, ze jak ma 2 zabawki w rączkach to można nimi o siebie stukać i hałas jest jeszcze większy:tak:.

A teraz leży obok i bawi się słuchawkami z mikrofonem od komputera. A najbardziej fascynujący jest oczywiście kabelek:-D

reklama
Moja Ola już mówi :-)... Zaczęła od "tata", wczoraj było "baba" a mamę ma w nosie :-D No ale czekam, przyznam z niecierpliwością :zawstydzona/y:
Fajnie, że dzieciaczki zaczynają pomału mówić coś z sensem. Moja to straszna gaduła ale nie ma żadnego mama tata itp, tylko gada tak coś po swojemu czasami to brzmi jakby mówiła coś w obcym języku hehe, nie wiem czemu ostatnio często mówi annghh i ale ale- śmiesznie to brzmi. A zamiast mama to mówi meme i to najczęściej jak się krzyczy bo coś chce. Ostatnio też zaczęła jak my to mówimy lamentować, zwłaszcza po zastrzykach, takim żałosnym głosem coś tam bełkocze po swojemu:rofl2:

Do góry