reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

Staś już ma ciągutki do kuchni, chyba następny kucharz Ci rośnie ;-):-D
Gratulacje dla wszystkich foczkowych maluchów :tak:
Dobrusia śmiga do tyłu jedynie i unosi dupkę w górę, a na zasuwanie do przodu na razie się nie zapowiada :sorry:

reklama
Agus ostatnio o tym samym myslałam... Niedawno jeszcze marudziłam że mam wielki brzuch i chce jaknajszybciej zoczbaczyc moje Malenstwo a tu już taki duży chłopczyk z z niego :)

Marlenko moj Michaś bardzo duzo czasu w ciągu dnia spędza na podłodze, to najlepszy trening :) Polecam też basen super sprawa dla takiego malucha

Kasienkan1 wiem,ze basen jest super tylko niewiem czemu ja mam obawy ze Marysia mi sie przeziebi:confused:karnet mamy wykupiony na rok(rodzinny) i narazie tylko moj R korzysta;-)

Moja Ola leży cały czas na brzuchu bo lubi i też często próbuje nas dogonić i zobaczyć co robimy .
Starsza wcale nie leżała na brzuchu i nie pełzała wcale ani nie raczkowala. Kupiłam potem chodzik to się jakoś rozruszała .

Moja Ola leży cały czas na brzuchu bo lubi i też często próbuje nas dogonić i zobaczyć co robimy .
Starsza wcale nie leżała na brzuchu i nie pełzała wcale ani nie raczkowala. Kupiłam potem chodzik to się jakoś rozruszała .
Kasiau pocieszylas mnie,ostatnio rozmawialam ze znajoma i ona powiedziala,ze jesli Marysia nie bedzie duzo lezala na podlodze i stopniowo robic wszystko co powinna to w przyszlosci moze miec problemy np.w szkole:confused:ze ona zna taki przypadek u niej w rodzinie bylo cos takiego,wiec ja zaczelam cwiczyc z Marysia klade ja oczywiscie na brzuszek i plecyki caly dzien z nia trenuje malo wychodzimy teraz to mam mnostwo czasu,narazie i tak z tego wszystkiego to najbardziej lubi siedzenie:tak:

jesos jak piszecie co wasze maluchy wyprawiają to jestem w szoku:szok:
u mnie też jet pełzanie ale słabiutko tak w ogóle to przez choroby Mikołaj strasznie opuścił się ruchowo:sorry: u nas góruje brzuszek i ewentualnie foczka:-D poza tym mówimy już baba i dziadzia:szok: mama i tata jeszcze nie:-D:-D:-D:-D:-D

Gratuluję tak zdolnych dzieciaczków:tak:

Lorcia ja to w ogole nic nie piosze bo moj Wojtek to 100 lat za murzynami. Nie mowi nic tylko brrr prrr , od czasu do czasu agu.. troszke pelza, turla sie i siedzi pewnie ale nic wiecej . A jest tych wczesniejszych czerwcowych dzieciaczkow bo z 1 .

Lorcia ja to w ogole nic nie piosze bo moj Wojtek to 100 lat za murzynami. Nie mowi nic tylko brrr prrr , od czasu do czasu agu.. troszke pelza, turla sie i siedzi pewnie ale nic wiecej . A jest tych wczesniejszych czerwcowych dzieciaczkow bo z 1 .
U mnie też leniuszek na całego. Nie przepada z brzuszkiem, Siedzi super. Najchętniej to by na nogi stawał , ale jeszcze słaby.
U mnie wszystko sie zatrzymało przez te misięczne chorowanie. Ale kiedyś dogoni całą resztę:-)
Gratulacje tak pełzających dzieci.

reklama
Do góry