reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

reklama
A Maja juz coraz sztywniej siedzi:-)
I pieknie pelza do przodu,zwlaszcza do jakies zabawki.I probuje tez juz sie unosic do raczkowania,ale to jeszcze jeszcze....

Kuba jak dotrze do czegoś wyższego czego może się złapać to staje na nózki i cieszy tą swoją słodka buźkę. Dzisiaj umiejętność tą wytrenował w łóżeczku, a potem doskonalił przy meblach.

Gratulacja Majeczko. Jeszcze troszkę i zaczniesz raczkować. A wtedy mama będzie miała trzy światy;)

Gratuluje dziaciaczkom nowych wspaniałych umiejetnosci:tak:

Paulinka zakumała o co chodzi w kubeczku:tak: Zaczyna pic z niekapka...:-) Bo ostatnio to jej musiałam piciu łyzeczka podawac, koszmar:zawstydzona/y: bo butli nie chce, gryzie tylko smoka:tak:

Gratulacje dla Kubusia i reszty dzieciaczków: raczkujących, pełzających, stojących na własnych nóziach :-)

Moja Natalka się niestety nie gadrnie do raczkowania. Woli siedziec i sie bawic zabawkami. Owszem na brzuchu poleży z 15 - 20 minut, nawet się poobraca dookoła własnej osi, czasem podciagnie delikatnie do przodu lub uniesie dupke i to tyle...
Kurcze jak czytam o stojących dzieciach w łózeczkach czy przy meblach to zaczynam sie martwic. Moja Nacia to w łóżeczku tylko śpi.
Musze Natalke jeszcze częściej przymuszac do leżenia na brzuszku. Niech maluszek cwiczy!!! Bo zostaje w tyle.
Co prawda tak jak juz wspominałam od skończenia 5go miesiaca siedzi a od 6 miesiąca to juz tak pieknie i sztywno, że hoho..... nawet lekarka sie dziwiła.
No cóz pozostaje nam cwiczyc, cwiczyc i jeszcze raz cwiczyc.
Bbakania u nas tak samo jak piszesz:tak:
Gratuluje Antosiowi dzielny chlopak:-D:tak:

Asiowo, ja tez daje od dwóch dni Stasiowi niekapek, ale jeszcze nie załapał o co biega.

Antosiu
, do boju!!! :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Gratulacje dla wszystkich dzieciaczków:-):-):-) które nabywają nowych umiejętności. Jeszcze trochę i będziemy pisały o pierwszych kroczkach. Ten czas tak leci. Wydaje mi się, że niedawno powychodziłyśmy ze szpitala. A tu proszę.

Do góry