reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

Michas pije z niekapka juz od ponad miesiąca... poszło bez problemów ale musiałm mu na początku podtrzymywac bo chciał pic "pod górkę" najlepiej na siedząco :). teraz juz zrozumiał o co w tym biega i sam super pije ale tylko soczki, mleko daje mu z butelki.
Ćwiczyliśmy dzisaiaj mowienie mama i tata ale tylko ja sie nagadałam a Michaś patrzył na mnie dziwnie i się uśmiechał pod noskiem, ale wpatrywał sie w moje usta :)

reklama
Witam kolejną czerwcową mamusię i jej śliczna pociechę :-D gratulacje zdolności :tak:

co do suwaczka to myślę, że trzeba zmienić treść bo chyba nie jesteś w ciąży BBAKANIA?

Michas pije z niekapka juz od ponad miesiąca... poszło bez problemów ale musiałm mu na początku podtrzymywac bo chciał pic "pod górkę" najlepiej na siedząco :). teraz juz zrozumiał o co w tym biega i sam super pije ale tylko soczki, mleko daje mu z butelki.
Ćwiczyliśmy dzisaiaj mowienie mama i tata ale tylko ja sie nagadałam a Michaś patrzył na mnie dziwnie i się uśmiechał pod noskiem, ale wpatrywał sie w moje usta :)

potrzeba dużo cierpliwości ale warto ćwiczyć ja każdego dnia chyba ze 100 razy powtarzam te słowa ale nadal jest gaga, kaka i krzyki aaaaaaaaaaaaaaaa

Ostatnia edycja:
Witam nowe czerwcowe Mamusie

Moja Nadina jak wcześniej wspomnialam siada sama I powoli raczkuje ... zaczyna sie spinać - ostatnio lubi stać przy meblach i sięgać różne przedmioty - ale wtedy ma frajdę ...

Lilianko :-D ja też musze wszystko chować bo mój Jasio uwielbia kable (mały elektryk)
Wczoraj tak się rozpędził na dywanie, nie zdążyłam podbiec a on walnął głową o pufę i był wielki płacz :baffled:
Najpiękniejsze są pobudki otwiera oczy wali mnie ręką po twarzy i krzyczy eeeeeeeeee :-D komedia :-D

trzeba Marta będzie zabezpieczyć co? Ja już gniazdka mam zabezpieczone...o szafkach i szufladach w kuchni pomyslimy jak mały się rozpędzi..........

tylko w pokoju mamy takie jakby gałki i tego nijak nie ma jak zabezpieczyć, co najwyżej zastawić. :sorry2:
W kuchni nie bedzie problemy żeby zabezpieczyć Gniazdka mamy pozastawiane, a te listwy co są w zasięgu mają zabezpieczenie przed dziećmi. :tak:
Ława owalna, więc tylko jeden kant do zabezpieczenia ;-)

a takie coś do szuflad:
\
moz-screenshot-2.jpg

BLOKADA SZUFLAD I SZAFEK - PRZYKLEJANA

Idealne rozwiązanie jeśli do montażu blokad nie chcesz używać wkrętów. Uniemożliwia dziecku otwarcie szuflady czy drzwiczek szafki.
SZCZEGÓŁOWE INFORMACJE:

• Przy próbie otwarcia szafki lub szuflady następuje uruchomienie blokady.
  • Aby otworzyć szafkę/szufladę należy nacisnąć blokadę co spowoduje jej zwolnienie.
  • Po zamknięciu szafki/szuflady blokada automatycznie wraca na swoje miejsce.
  • Bardzo prosta w użytkowaniu przez dorosłych, przy jednoczesnym zapewnieniu bezpieczeństwa dzieci.
  • Przyklejana na specjalną, dwustronną taśmę klejącą od wewnętrznej strony szuflady/drzwiczek szafki.
  • Niewidoczna z zewnątrz.
  • Nie musisz wiercić w meblach żadnych otworów. Kiedy blokada nie będzie już potrzebna wystarczy ją odkleić, a ewentualne pozostałości kleju wyczyścić np. alkoholem.
  • Łatwa w montażu.
  • Ilość w opakowaniu: 1 szt.

copyright BABYMOOSE tel./fax (22) 727 02 69

Lub:

cena: 5.50 PLN ceny są cenami brutto (zawierają podatek VAT)

kliknij aby powiększyć

Canpol Zabezpieczenie Szuflad

Pasuje do każdego rodzaju szuflad, skutecznie zabezpieczając ich zawartość przed ciekawskim Malcem. Zabezpieczenie składa się z 2 części wyposażonych w taśmę samoprzylepną. Część blokady z "ząbkami" należy przytwierdzić do zewnętrznej ściany mebla, drugą część do części ruchomej szuflady. Aby otworzyć szufladę należy nacisnąć jednocześnie dźwignie znajdujące się w części przytwierdzonej do zewnętrznej ściany mebla.
W opakowaniu - 1szt.

i jeszcze :
BabyOno Uniwersalne zabezpieczenie szuflad i lodówek

Opinie Liczba odsłon Data publikacji produktu 0 127 21 Listopad 2008
spacer.gif
Polecane przez średnia cena średnia ocena Jeszcze nie ma opinii nie podana nie podana

Uniwersalne-zabezpieczenie-szuflad-i-lodowek,28312_1.jpg

duży rozmiar

Opis: Uniwersalne zabezpieczenie szuflad i lodówek Słowa kluczowe: zabezpieczenie szafek zabezpieczenie szuflad zabezpieczenie lodówki bezpieczeństwo dziecka

reklama
Do góry