reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

GRATULACJE DLA DZIECIACZKÓW :-D
zdolne te nasze czerwcowe bobaski :tak:
my mamy od dzisiaj kubek niekapek Canpola i jeszcze babcia kupiła Jasiowi łyżeczki, które zmieniają kolor pod wpływem ciepła - rewelacja teraz wiadomo jak jest za gorące :tak:
Jasio posuwa się już do przodu ale skokakmi najpierw rączki potem odpycha się nóżkami i tak sprawnie mu to idzie, że teraz nie zostawiam go samego bo podpełza do kabli hihi w tatusia mały elektryk :)

Też mam te łyżeczki- super sprawa!
Gratuluje Jasio!!!!:-)

reklama
Brawo Jasio :-D:-D:-D

my mamy te łyżeczki z canpola ;-)

Dobrusia dzisiaj rano powiedziała ta-ta :-) i to tak fajnie wyszło, bo mąż: 'powiedz tata' a Dobrusia 'aaaaaaaa tata' :-D:-D:-D
no i mama tez mówi, tzn. prawie mówi, bo rusza ustami jakby mówiła mama ale nie wydobywa dźwięków ;-):-D:-D

Tez mam te lyzeczki,ale mi jasnieja nawet jak jedzonko wcale jeszcze takie gorace nie jest,nie wiem czemu.
Agusia-gratulacje dla Kubusia!

A Maja z niekapka tez jeszcze nie umie pic i sie denerwuje.Albo po prostu gryzie ustnik.

reklama
Do góry