reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

Joasiu, brawo! Masz cierpliwość. I efekty!:tak:

Staś ostatnio zasypia często przy zabawie w łózeczku. Jak już wybawi się w leżaczku i na macie, to troche go nosze i odkładam do łóżeczka, ale nie do spania. I on często sam zasypia. Albo troszkę marudzi, to go biorę na chwilkę i zaraz odkładam i Staś zasypia.

reklama
Michas sie sam nauczył zasypiac bezproblemo, uff mial 2 miesace chyba....

marysia była cos a'la Dobrochna.... ale i ja okielznalam....

Michas jakis czas temu nauczył sie bujac na lezaczku (ja mam taki fishera z płozami...) i buja sie tak i buja ostatnio, ja patrze a on zabujał tak siebie i usnął sobie... kochany dzieciak...

u mnie to samo gdziekolwiek odłożę Mikosia jak jest śpiący to i tak zaśnie:tak:
a najbardziej pod słońcem nie lubi jak go ktoś chce uspać:-D

U nas od wczoraj pomaga bujanie na reku (siedzac,nie na stojaka) i delikatne spiewanie,np.Pszczolka Maja sobie lata,zbiera nektar gdzies na kwiatach.....;-)Maja ta piosenke ostatnio uwielbia;-)

Tak,Maja jak tylko uslyszy ''pszczolka'',to juz ma usmiech na twarzy i patrzy na mnie czekajac na reszte:-):-)

reklama
Michas mi to robi notorycznie, od jakiegos miesaca, normalnie a maryska mi te jego skarpetki ciagle gdzies chowa.... mam pelno po 1 sztuce :crazy:

Do góry