reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

reklama
Dobrusia najlepiej bryka jak wszystkie zabawki są poza zasięgoem i tylko koniuszkami palców może je dotknąć :tak: dzisiaj jak się przekręciła na brzuszek i próbowała dosięgnąć zabawki, to cały ciężar był na rękach a nogi w górze (coś jakby break dance tańczyła ;-):-D)

Oj,sciagnanie skarpetek jest u nas wlasnie od dawna-jakie by nie byly,dlugie czy krotkie....
No i lezenie na brzuszku i podnoszenie i rak i nozek,i machanie nimi-rzeczywiscie jak break dance:-)

Adasko sam trzyma butelke i całymi godzinami <mamuje>.Wiem ze to nieswiadome ze mówi mamamamam ale miło mi jak słysze synka i mysle ze mnie woła:-)

Nadia dopiero teraz zaczeła przekrecać sie z brzuszka na plecki i odwrotnie, ogólnie to kręci się wokół osi. Oczywiscie prawie juz siedzi, najlepsza zabawa jest wtedy kiedy jest goła i moze nózki mniammniusiać :-). Mleczko pije juz sama z butelki - soczki tez. Dzisiaj zaczęla mammować :) :tak:

Kurcze jak czytam co te wasze dzieci trobia to stwierdzam ze moj Wojtek jest 100 lat za murzunami. On przekreca sie w jedna i w druga strone nogi lapie ale nie bierze do buzi nie mowi prawie nic tylko grrr.Butelki sam nie trzyma.

Kurcze jak czytam co te wasze dzieci trobia to stwierdzam ze moj Wojtek jest 100 lat za murzunami. On przekreca sie w jedna i w druga strone nogi lapie ale nie bierze do buzi nie mowi prawie nic tylko grrr.Butelki sam nie trzyma.
Kochana nie martw się u mnie to samo. Wojtek chociaż przekręcia sie na plecy a Kuba tylko na brzuch potrafi:tak:

reklama
Do góry