reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

Mata nie długo będziesz musiała bardzo uważać bo mojej się tak przewracanie spodobało że jak leży na wznak to się zaraz przekręca , dupka do góry i na boki i tak przepełza parę centymetrów.
Ja nie pamiętam czy pisałam że jak małej pokazuję język to i ona mi wypina
No i od 3 tygodni mała ma pierwszy pieprzyk na udzie z tyłu.

reklama
Kasiu widze ze te nasze szkraby podone. Bo mój Domiś ma pieprzyk na udzie na prawej nóżce. Tylko u nas od urodzenia była ciemniejsza plamka a teraz jest wielki czarny pieprzyk.

Moja na lewej :-) ogólnie to ja jestem bardzo :-)" popieprzona" więc pewnie to po mamusi

:-D:-D:-D:-D:-D

ja mam też baaaaaardzo dużo pieprzyków, niby średnia to ok. 50 pieprzyków na całym ciele, a ja na jednej ręce mam już więcej :szok: a twarzy nie wspomnę :baffled:

u Dobrusi pieprzykow na razie brak, za to dzisiaj drugi raz się obróciła z plecków na brzuszek i jak ją przebierałam to wcinała sobie stópkę :tak::-)

U mojej Majuni tez jeszcze nie zauwazylam pieprzykow,ale za to u siebie-tak!;-) Od miesiaca mam nowego pieprzyka na lewym kciuku,od wewnatrz;-)

u mojej Maryni jeszcze nie zalwazylam zadnych znamion tylko ostatnio balam sie ze ma zeza bo zblizala swoje raczki do buziuni i tak dziwnie oczkami patrzyla teraz jej to juz przeszlo caly czas sie smieje nawet do nieznajomych uwielbia gdy ktos zaglada do niej do wozeczka;-)

Jejku ale Waszw dzieciaczki duzo potrafia Marysia urodzila sie jako ostatnia w Czerwcuweczkach dlatego ja czytam Was i wiem czego moge sie spodziewac lada dzien:tak:nie moge doczekac sie zabkow i tego przekrecania na boczki

reklama
Marlenko Michał też się jeszcze nie przekręca na brzuszek a starszy o prawie dwa tygodnia od twojej. Takze nie martw sie. Moja Marysia nauczyła sie przekręcac na kilka dni przed skończeniem 5 miesięcy a za 3 miesiące od tego czasu juz chodzila takiego dostala przyspieszenia. Na kazdego przyjdzie pora :)

a Michal nauczył sie leżąc na brzuszki chwytac grzechotke jedna rączką :)

Do góry