reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Co Potrafia Nasze Dzieci?!

Wczoraj jak byliśmy u Ł babci to pierwszy raz słyszałam jak Bartek tak długo i głośno gadał i śmiał sie na głos do prababci- byłam w szoku, az mi łezka poszła ze wzruszenia (ostatnio jakas wrazliwa na wszystko sie zrobiłam- czy to te hormony????)

reklama
Moja też się dziwnie na swoje patrzy właśnie jak piszesz strasznie zdziwiona a najlepiej jej się na nie patrzy jak jest na przewijaku i leży trochę na boczek, łapie się za kolanka i przygląda

Mikołaj również jest zaskoczony jak mu pokażę jego nóżki:-D sam jakoś nie ma ochoty na zabawę nimi...
za to nadal uwielbia pozycję na brzuszku z której już potrafi bawić się zabawkami:tak: stawać na nóżkach z pupą w górze:szok: tylko jeszcze rączki za słabe:-) oczywiście do tego jest mnóstwo krzyku, stękania:-D

Bartek wczoraj rozmawiał do telewizora ale tak słodko że sama byłam w szoku- jak sie odwróci go żeby nie patrzał na tv to jest płacz i zgrzytanie zębami- których jesze nie ma :-);-)

Jasio jak nie myśli o ząbkach to cudownie się bawi grzechotkami i pluszkami na macie a jak gada :szok: i krzyczy co ostatnio bardzo mu się spodobało :tak:
Poza tym jak go przebieram to łapie swoje stópki i chce ssać dużecgo palucha :-D komicznie to wygląda no i mam większe problemy z przebieraniem bo jeździ po przewijaku i za nic nie da sobie założyć pieluchy :-D

reklama
Do góry